Egy fiút hogy kell megfürdetni?
Figyelt kérdés
A nemi szerveknél úgy kell, mint a lányoknál, azaz először elöl, majd hátul? Vagy itt mindegy a sorrend?
Lány vagyok, ennek ellenére ciki, hogy nem tudom.
2018. szept. 14. 07:18
1/9 anonim válasza:
Úgy kell itt is.
Itt sem lenne jó, ha kapna valami fertőzést.
2/9 anonim válasza:
Azert a nemiszerven legalabb egyszer huzd fel a bőrt.!
3/9 anonim válasza:
Azt nem kell erőltetni!
Pici fiúknak gyakran le van ragadva.
Nem szabad ráncigálni, orvoshoz kell vinni, de nem sürgős.
4/9 anonim válasza:
Nekunk anno azt mondta a vedono hogy egy eves korig hagyni kell.majd aztan amennyire engedi es lehet huzzuk fel a bort,mert aztan letapad es fajdalommal jar illetve begyuladhat es viszket eg nem kellemes.
5/9 anonim válasza:
Kisfiút vagy nagyfiút?
Nem világos a kérdésed ebben a témakörben, kérdező!
6/9 A kérdező kommentje:
kisfiút
2018. nov. 10. 18:56
8/9 A kérdező kommentje:
8
2018. nov. 11. 23:52
9/9 anonim válasza:
Hm. Egy 8 éves fiú már nem kisfiú, akit fürdetni kell. Nem igazán értem, hogy miért most jön elő ez a kérdés, amikor ebben a korban neki már önállóan illene megfürödnie, és te kije vagy, hogy megfürdesd? Eddig hogyan fürdetted meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!