Volt már olyan tanárotok, akit mindenki szeretett, csak ti utáltátok, vagy fordítva?
#10 Mert a diákok többségét úgy nevelték, hogy mindegy mit tanul, úgysem abból fog megélni. Legyen egy szakmája, vagy húzzon ki külföldre, abból meg lehet élni. Így lettek nevelve, így fölöslegesnek, egyenesen rossznak látták, hogy olyan dolgokért buktatják meg őket, amiket semmi értelme megtanulni. Bizonyos fokig megértem, de azért nem utálnám érte a tanárokat, mert számonkérik azt, amit kb. bárki el tud sajátítani ha TV2 meg RTL helyett Spektrumot meg BBC-t néz. Legtöbb gyengébb suliban kb csak azt kérik számon, amit jó ha egy ember tud az életben (az éneket meg a vektoralgebrát leszámítva, de amúgy ja).
Bár tudnod kell, hogy ez nem olyan gyűlölet legtöbbször. Egyszerűen csak kibeszélik, ez kb. mindenkivel megcsinálják, tudom, mert a sulimban még azzal is megcsinálták, akitől mindenki félt, vagy akit a legjobban bírtak (még ha ők ezt nem is tudták). De az azért szerintem sem normális, hogy egy tanárra azért haragszanak, mert rászól a diákokra akik a suliudvar végében füveznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!