Minek tanulnak az emberek mérnöknek, mikor nagyon szarul keresnek?
Te valószínűleg más bolygón élsz, vagy ilyesmi, mert amit írsz, annak köze nincs a valósághoz.
Főleg a segédmunkás, aki összetenné a két szép kezecskéjét a bruttó (!!!) 800-ért, nagyon örülne, ha igazad lenne, de nincs.
"összetenné a két szép kezecskéjét a bruttó (!!!) 800-ért"'
Te hol élsz, 1998-ban?
Nem, jól tudja a kérdező. Budapesten egy segédmunkás se emeli meg a kezét 1500ft/óra alatt, vidéken ha nem nyaralóövezet, 1000ft + benzinköltség.
Abban viszont téved, hogy egy nívós építésvezető nem keresi manapság hülyére magát, nálunk magánberuházásokon havi félmilliónál kezdődik a fizujuk, bejelentve, kiegészítve illegális számlázással ha ért hozzá. Egy állami beruházáson ennek a duplája is előfordul.
Nagyfaterom havi 900 ezret keres gépészmèrnökkènt Nèmetben, igaz 30 éve kint van.
Nálunk egy segédmunkás egyébként, nettó 1000 forintot kap órànkènt, én ez alatt még nem láttam hirdetést sem, de én is csináltam, szóval tudom. Akkor 1500/óra, ha van végzettséged is.
Hát nem tudom.
Apám mérnök, és kifejezetten jól keres.
"Ismét ,,Egy senkiházi, aluliskolázott vagyok, lenézem a diplomást" típusú kérdést láthatunk."
Mérnök vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!