Atomenergetikai mérnöknek megéri tanulni?
Ha el tudsz helyezkedni az atomerőműben, és többre viszed vécépucolónál, akkor tutira nem 100 ezret, hanem legalább a háromszorosát fogod hazavinni.
Ha viszont véletlenül nem épül Paks 2 akármi miatt, akkor Magyarországon tényleg nem lesz munkád. De sok helyen máshol még lehet, ráadásul sokkal több pénzért.
Szerintem igenis megéri energetikai mérnöknek tanulni. Akármilyen műszaki területen tanulsz tovább, fogsz találni munkát.
Szerintem egyébként az IT az egyik, amivel a legkönnyebben és a legtöbbet lehet majd keresni a következő jó 50 évben. Szóval bármit is tanulsz, ne felejts el közben megtanulni programozni.
# 3
Egyelőre nem érdemes. Energetikával nem lehet elhelyezkedni, mert itthon nem támogatják az ehhez kapcsolódó területeket. Külföldön van piaca, természetesen.
Itthon annyira nincs, hogy még MSc-vel sem biztos, hogy eltudsz helyezkedni, de mint mondtam az sem jó pénzért. Egy mérnöki szak elvégzése után, valamint a többi mérnök szak lehetőségeihez képest ez nagyon karcsú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!