Milyen mérnöknek érdemes tanulni?
úú :D hát azért egy gépészmérnök az nem autókat szerel
villamos, gépész, mecha, jármű, energetika ez mind jó szak, de kb ebben a sorrendben javaslom.
Kérdező, hogy állsz a parciális integrálással és a másodrendű lineáris inhomogén differenciálegyenletekkel?
Mondjuk akinek a gépészmérnök = autószerelő, attól lehet, hogy nem kellene ilyesmit kérdeznem...
"Csak én a gépészmérnököt úgy képzelem el mint valami autószerelő amit nem igazán tudnék elképzelni magamról."
Hulye vagy.
Kérlek ne szóljátok le. Fiatal még biztos, érettségi előtt állhat.
Világosan emlékszek , mielőtt gépészre nekem is voltak enyhén szolva balga gondolataim a szakról. Pl. : hogy majd szerelgetünk, olajosak leszünk....és hát nem voltam egyedül ezzel.
A gépész egy univerzális szakma. Nem bántam meg ,hogy idejöttem. Ezzel a szakkal szó szerint lehet akármi belőled a jövöben, persze ahhoz te is kellesz.
Ami nagyon fontos még, találkoztam olyan emberrel is aki gépésszel beszerzésre ment, de ezer meg egy variáció lehet tényleg.
Sok sikert
U.I : Széchenyire jártam , minket ott rendesen leszopattak....mielőtt jelentkeztek , ezt is gondoljátok át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!