Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit csinaljak ha a fonokom...

Mit csinaljak ha a fonokom nem enged el szabira mikor elore kikertem?

Figyelt kérdés
Juli vegen megyunk 9 napra nyaralni, kifizettuk mar. De erre a fonokom nem enged el, mert hogy nekem nincs ferjem, gyerekem igy nyaron sajnos nem tud elengedni, esetleg 1 napra. De en meg nem akarom az utazast elbukni, nem keves penz volt. Raadasul januar ota egy szabad napom sem volt, nem vettem ki szabit, betegen is dolgoztam.
2019. júl. 21. 14:46
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Menj el táppénzre ~s cső
2019. júl. 23. 08:13
 22/22 anonim ***** válasza:

Kérdező, arra még nem válaszoltál, hogy a szabadság már le volt fixálva a főnökkel, és ő most visszavonta, vagy pedig a megkérdezése és beleegyezése nélkül csak úgy befizetted a nyaralást, megvetted a jegyeket? Mert ha utóbbi, akkor ne csodálkozz, ha nem enged el! Ez általában így van. Írom ezt úgy, hogy kétszer már én is elkövettem. Előbbi alkalommal egyszerűen kirúgtak, miután elutaztam, a következő alkalommal visszamehettem, amit nem ígértek meg előre, csak a visszaérkezésemkor tudtam meg, az volt a mázli, hogy nem találtak senkit a helyemre, de hozzátették, még egyszer ilyen ne legyen. Itt ugyan mindkét esetben téli szabiról volt szó, de a lényeg ugyanaz. Tehát ez kétesélyes dolog.

Ugyanakkor az, hogy nyáron max. csak 1 napra engedjen el, nem törvényszerű.

2019. júl. 23. 08:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!