Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan kerülitek el, hogy...

Hogyan kerülitek el, hogy arogánsan viselkedjetek?

Figyelt kérdés

Ahogy múlik az idő, egyre magabiztosabb vagyok a munkahelyemen és ehhez arogancia is társul valamiért. Két éve vagyok itt.

Bemegyek a munkahelyre, nézem az emaileket a különböző taskkokkal és azon kapom magam, hogy azon forrongok, hogy ez már megint mi, "Katarina aski hogy lehet ilyen asz, ezt se tudod közbe rutin feladat " "a román gyerek meg már megint nem tudja melyik rendezvényen van" " ez a Grüberé , majd csak ebéd után nyitom meg kávé helyett" " ez meg ugy jött ide, hogy a google translate nem mondja meg milyen nyelven van"...

Mintha én igy születtem voltna illetve sosem hibáznék. A legrosszabb amikor előadom magam aztán a meeting után visszaszálok magamba vagy még közben eszembejut hogy "mit csinálok én itt egyáltalán?".

Sosem voltam ilyen, és nem is szándékozok ebbe az irányba elmenni, viszont tartok tőle hogy minél előrébb jutok, anán inkább ez lesz ha már igy a 17. senkiként így gondolkozom.

2019. júl. 17. 17:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Sehogy. Most alakulnak ki az ambícióid, a vezető jellem, a törtetésre való hajlam... :D
2019. júl. 17. 18:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de sztem ezek a törtető emberek mind hulladékok. Attól hogy valaki vezető, még nem kell, hogy gyökér legyen.
2019. júl. 17. 18:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Emlékeztesd magad mindig erre. Mást nem tudsz.
2019. júl. 17. 18:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Pl egy meeting előtt próbáld meg lejátszani magadban, hogy ha a mondandodat abban a formában előadó, akkor te szívesen hallgatnad, vagy mit gondolnak arról, aki ezt így mondja. A felrement emailekre, vagy feladatokra próbálj úgy tekinteni, hogy előbb számolj el magadban 10ig mielőtt bármit gondolnál és ha utána is így gondolod, akkor az jogos, ha nem akkor csak hirtelen felindultsag volt. Ez a 10ig számolás még működhet, mert nem olyan sok idő hogy bárkinek feltunne, ha mégis max higgadtabb hangon szolalsz meg és nem magadból kikelve:)
2019. júl. 17. 18:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Arrogancia helyett megtanulhatnál helyesen írni.
2019. júl. 18. 13:19
 6/6 A kérdező kommentje:

Annak idején a témavezetőm fogalmazta meg ezt a legjobban. Ha annyian tudnák tartalommal is megtölteni a sorokat amennyien a helyesírás miatt panaszkodnak Magyarországon, akkor évtizedekkel lennénk előrébb.

Lásd: utolsó hozzászólás.

2019. júl. 18. 17:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!