Hogyan kerülitek el, hogy arogánsan viselkedjetek?
Ahogy múlik az idő, egyre magabiztosabb vagyok a munkahelyemen és ehhez arogancia is társul valamiért. Két éve vagyok itt.
Bemegyek a munkahelyre, nézem az emaileket a különböző taskkokkal és azon kapom magam, hogy azon forrongok, hogy ez már megint mi, "Katarina aski hogy lehet ilyen asz, ezt se tudod közbe rutin feladat " "a román gyerek meg már megint nem tudja melyik rendezvényen van" " ez a Grüberé , majd csak ebéd után nyitom meg kávé helyett" " ez meg ugy jött ide, hogy a google translate nem mondja meg milyen nyelven van"...
Mintha én igy születtem voltna illetve sosem hibáznék. A legrosszabb amikor előadom magam aztán a meeting után visszaszálok magamba vagy még közben eszembejut hogy "mit csinálok én itt egyáltalán?".
Sosem voltam ilyen, és nem is szándékozok ebbe az irányba elmenni, viszont tartok tőle hogy minél előrébb jutok, anán inkább ez lesz ha már igy a 17. senkiként így gondolkozom.
Annak idején a témavezetőm fogalmazta meg ezt a legjobban. Ha annyian tudnák tartalommal is megtölteni a sorokat amennyien a helyesírás miatt panaszkodnak Magyarországon, akkor évtizedekkel lennénk előrébb.
Lásd: utolsó hozzászólás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!