Az irodai munkát hogy bírjátok?
Azt a rengeteg ülést és azt hogy nincs semmi mód munka közben levezetni a stresszt, a feszültséget. Szerintem elképesztően ártalmas az egészségnek, nem mintha szempont lenne ez manapság csak úgy mellékesen említem.
Amíg raktárban dolgoztam sosem éreztem a stresszt mert egyszerűen kidolgoztam magamból.
Poccok, örülök, hogy Te jól bírod, de ettől még az ember nem erre lett teremtve és a faj fennállásának túlnyomó részében nem is így élt. Természetellenes dolog.
Kérdezőnek.
Sokkal jobban bírom, mint számítottam rá, de azért nem tökéletesen.
Már sehogyse kényelmes ülni, főleg mivel a jelenlegi helyemen olyan székek vannak, amik egyszerűen túl nagyok, voltaképpen nem éri el a hátam a háttámlát, csak kifli alakban tudok hátradőlni.
A mozgáshiányt nem bírom, otthon is pár percenként felállok és 1000 pózt variálok. Melóban távolabbi mosdó, mosdóban minitorna, jelenlegi helyem földszintes, de régi helyen lépcső lift helyett.
Én még a 4 fal között létet nem szeretem.
Néha a szabadban tanulok vagy kis kerülővel gyaloglok el a metróig.
Ez nem pótol semmit, csupán életben tart.
4
Csak ez a két opció létezik?
Jól.
A stresszt munka utáni sporttal levezetem, vagy összeülünk a kollégákkal egy kávé/tea mellett kibeszélni, ha konkrét benti eset miatt ideges mindenki.
Ha meg már rossz ülni, akkor felkelek és elsétálok boltba, vagy valami. De alapból elég futkározós a munkám ahhoz képest, hogy irodai, 10.000 lépés simán meg szokott lenni nap végére. (Átmenni a másik épületbe tárgyalni X-szel, utána a harmadik helyre sietni elintézni valamit Y-nak, elszaladni a gazdaságiba a negyedik helyszínre, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!