Állásajánlatnál ezt komolyan gondolta a munkáltató?
Olvastam a minap egy hirdetést, sima irodai adminisztrátori feladatokra keresnek embert.
És itt jön a csavar:
Végzettségi/szakmai feltételek: Főiskola
Ennyi.
Szóval akár borászmérnök is jelentkezhet egy ilyen melóra, ha főiskolán, egyetemen végzett?
Vagy erdészmérnök?
Hirdetésben le van írva milyen cég keres, szóval ha az ember utánajár, akkor már a Google is kidobja, milyen beállítottságú, profilú a vállalat, de ezzel szerintem teljesen komolytalanná teszik magukat.
Miért kellene egy sz@r0s adminisztrátori melóhoz diploma? Ráadásul még meg sem írják, milyet várnak el.
Egy ilyen munkát akár szakma nélkül is el tud végezni egy ember, ne röhögtessük már ki magunkat.
Ha valakinek nincs diplomája, csak OKJ-s szakmái (még akkor is, ha azzal be tudna tölteni egy ilyen állást, mert rendelkezik a megfelelő tudással, informatikai ismeretekkel), menjen gyárba meg mosogatónak?
Mert nekem most már lassan az jön le, mert ebben az országban minden a diplomásoknak kedvez, akár büfészak is jó, mert az is diploma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!