Te mivel foglalkozol? Illetve mennyi a netto havi átlagbéred? Ma (2019) Magyarorszagon mi számit jó fizetésnek, és mi átlagosnak?
Könyvelő vagyok, az alapbérem kb. nettó 130.000, cafetériával együtt 150.000-et kapok havonta.
Az én megyémben, az én munkakörömben ez kb. egy picit az átlag alattinak számít -- legalábbis a legutóbbi bérfejlesztésnél ezt mondták.
Bérszámfejtő bpi külföldi tulajdonú könyvelőirodánál, 270e. Tudok ennél jobban és rosszabbul fizető helyeket is.
Bp-en ez kb átlagos, vagy picit afölötti. Bérekkel dolgozom, külföldi tulajdonú cégekben rengeteg ember keres 4-500e felett, de van projektmenedzserem nettó 2.5Mért is (igaz túlórákkal).
élőben egyeseknek az a bajuk, hogy "nem mondok számot", itt meg az a baj, ha mondok és kifejtem kicsit jobban, hogy milyen opciók vannak, hogy lássák a lehetőségeket, ne csak a mostanit
látom sokan vagy irigyek, vagy csak nem hiszik el
Miért, előző, te hogy élsz? Minden hiba de nem írod szerinted hogy kéne?
"270e. Tudok ennél jobban és rosszabbul fizető helyeket is.
Bp-en ez kb átlagos, vagy picit afölötti"
Inkább picit átlag ALATTI. Budapesti átlag kb nettó 300.
Mostanában új munkahelyen nettó 400 plusz adókedvezmény(40 ezer). Ez ugyan elsőre jól hangzik, de párom itthon van két pici gyerekünkkel, így csak gyedet és gyest és családi pótlékot kap. Szóval az egy főre jutó átlag a családunkban csupán kb. 160 ezer/fő.
Oké, nem vagyunk mélyszegények, de ez még a középosztálybeli élet alját se súrolja. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!