Magyarországon van olyan lehetőség, hogy a munka adó szállást is tud biztosítani?
Figyelt kérdés
Olyanok számára akik más országban élnek,a gyári munkán kívül.#munka #szállás lehetőség
2019. jún. 27. 16:09
1/7 anonim válasza:
Persze, sok munkahelyet hirdetnek így. Gyáron kívül leginkább építőipar, mezőgazdaság.
2/7 anonim válasza:
Egészségügy esetében is. Kb minden kórháznak van nővérszállója, de otthonápolás/idősgondozás is van ottlakással.
3/7 A kérdező kommentje:
Nő vagyok,a mezőgazdaságon kívül,de a nővéri munkába nincs tapasztalatom,betegápolást sem akarok,tudom kicsit válogatok,de valami más munkát szeretnék :)
2019. jún. 27. 16:19
4/7 anonim válasza:
Előrébb lennénk, ha megírnád, milyen végzettséged van, és mihez értesz.
5/7 A kérdező kommentje:
Gazdálkodás és menedzsment szakon vagyok végzős,olyan munka lenne jó ahol a szakmai gyakorlatomat is tudom csinálni
2019. jún. 27. 16:22
6/7 anonim válasza:
Egy haverom aki felsőoktatásban végzett évek óta kap albérleti támogatást. Ez jelenleg még adómentes és fokozatosan csökkentik az összegét.
7/7 anonim válasza:
Azért kapod a fizut, hogy tudj albit fizetni. Managerként ez legalábbis felvételi követelmény kéne, hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!