Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek is csak annak...

Szerintetek is csak annak nincs munkája aki nem akar dolgozni? Vagy ez nem igaz? Nincs annyi munkahely hogy minden munkanélküli el tudjon helyezkedni?

Figyelt kérdés
Már én is sokszor hallottam hogy csak annak nincs munkája aki nem akar dolgozni.De ezt ugyanolyan átlagemberektől mint én is vagyok.De honnan tudja ezt egy átlagember?Azért mert bemondják a Kossuth rádióban meg az m1 híradóban az már úgy is van?Egyébként a közmunkásokat is a munkanélküliekhez lehet sorolni,mert amit ott kapnak az nem fizetés,hanem segélynek megfelelő összeg.
2019. júl. 9. 18:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg van munkám, de váltani szeretnék A hétvégén 7 helyre küldtem be a jelentkezésemet, tegnap jeleztek, hogy mára megbeszélésre várnak. A lényeg, hogy S.O.S szükséges lenne nekik ember, a betanulási idő meredek.

Szerintem részben ezzel a stílussal is elb×k a munkaadók, hogy S.O.S. jöjjön az ember, de minimális betanulási idő, de azért legyél majdnem egy improvizátor...

Szóval van munka, de a realitás néha távol van a valóságtól.

2019. júl. 9. 23:05
 12/12 Tim Ravel ***** válasza:
27%
A pénzem dolgozik nekem,én értem,ÉN NEM dolgozok mert van eszem! Ti bugyuta népség, ti dolgoztok,mert nincs eszetek, nem tudtok a pénz el bánni! Erről ennyit! Jó gettó munkáskodást ! Agyatlanok!
2019. júl. 12. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!