Soha nem lesz normális munkám?
Egyre inkább elszomorít a helyzetem. Eddig volt pár munkahelyem, de mindegyik csak alkalmi vagy pár hónapos volt, mert vagy nem jelentettek be, vagy nevetségesen kevés bért akartak adni, vagy mindkettő (Pékségben reggeltől-estig, úgy hogy be sem jelentettek 70 000 Ft...) Ahol most dolgozom, az a legjobb az összes közül, ezt végre szeretem, annak ellenére, hogy csak 4 órás. (Ügyvéd mellett vagyok titkárnő) Viszont innen sajnos el kell mennem, mert GYES-ről jön vissza a kolléganő. (Bár itt sem volt teljesen fair a főnök, mert még mindig nem hallottam tőle, hogy visszajön a lány, de biztosra tudom máshonnan)
Hónapok óta megint keresgélek, legalább 20-30 helyre küldtem az önéletrajzomat (legtöbb irodai munka, bár volt recepciós illetve operátor is), de abból maximum 2! helyről hívtak, szintén nem túl korrekt feltételeket ajánlva. (Egyéni vállalkozóként kellett volna titkárnői munkát végezni...)
Amúgy kedves vagyok, mosolygós, csinosan öltözök, gyorsan beletanulok az épp aktuális munkába és ahogy az elmúlt 1 év tapasztalata mutatja, nem vagyok hülye sem (a jelenlegi főnököm teljesen meg van elégedve a munkámmal).
Ezen kívül az állások között sincsen sok női munka, pl. Szuperinfóban csak takarítói (az is csak 4 órás vagy heti pár nap), vagy külföldi táncoslány munkák vannak. Van egy hely, ahova még talán felvennének, de az 3 műszakos, és 110 ezer nettó a fizetés, ami mondjuk ki, nem túl lelkesítő (persze ha nem lesz jobb, marad az...)
Velem van a gond? Vagy máshol sincsen rendes női munka? Munkaügyi hivatal tudna segíteni nekem? 21/L
"Amúgy kedves vagyok, mosolygós, csinosan öltözök, gyorsan beletanulok az épp aktuális munkába és ahogy az elmúlt 1 év tapasztalata mutatja, nem vagyok hülye sem "
Elmehetsz multihoz, kezd operátorként, es ha meg vannak az ambiciók, akkor hamar irodán talalhatod magad valami alibi pozicióban.....
Ne akarjatok milliós fizetest a semmire....
Ez a baj, hogy az igények megvannak, meg a panaszkodas is....
Lehet nyers voltam es lepontoztok, de ha igen csak égne az a haz, akkor jó lenne az a 90.000 forint is....
Aruld mar el mit teszel azert, hogy kapj olyan fizetest, hogy beinditsd az eleted? Azonkivül, hogy engem pontozgatsz? Emberek 90%-anak sikerül, a.masik 10% meg nyavajog, ezt hivják ugy higy eletkeptelen....
Nyonj erre is egy pirosat gyorsan, de eletkepes meg nem leszel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!