Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ismertek olyan embert, aki...

Ismertek olyan embert, aki azzal a tudattal jár be a munkahelyére dolgozni, hogy ha ő nem lenne, a cég sem működne?

Figyelt kérdés

Mert úgy fogja fel, hogy akkor minimum megállna Pesten a tömegközlekedés, vagy Pakson a reaktor stb. Tényleg ilyen magát nélkülözhetetlennek tartó emberre gondolok, aki ráadásul szereti ezt hangoztatni is.

Itt most tényleg nem olyanokra gondoltam, akiknek speciális szaktudásuk van de nem ez a standard témájuk.

2019. júl. 5. 10:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Az én munkahelyemen nincs ilyen ember, de ismerek egyet. Mivel nem ismerem mélyen a cége tevékenységét (speciális szakismereteket igényel, vegyi anyagokkal is dolgoznak) így nem tudom, hogy esetleg túloz-e amikor kiemeli saját magát, mert a kollégáitól mást is hallottam. Azonban az is lehet, hogy ők irigykedtek rá kicsit. Nem ismerem ilyen mélyen a helyzetet, nehéz eldönteni.
2019. júl. 5. 11:45
 12/17 anonim ***** válasza:

Anyósom.

Olyan pozícióban van, amit simán rögtön betölthetne más is, ha ő nem menne be.

Ez eddig nem zavar, legyen büszke a munkájára.

Viszont csak erről tud beszélni, mindig úgy adja elő harsogva, mintha az ő hátán menne ott minden, mindenki más lusta, semmirekellő lenne. Miközben jó ha minimálbért kap, és többször átverték, semmibe nézték már a főnökei, kollégái. De ő úgy adja elő, mintha ő jól megmondaná nekik is, ő mekkora ász, ő kioszt mindenkit ott. Mindenkinek, nekem is okoskodik, olyan dolgokban, amikhez nem is ért. Közben tényleg hülyére veszik a munkáltatói, rossz nézni.

Valahol szomorú ez az egész, szerintem így védekezik az igazság ellen.

2019. júl. 5. 11:48
 13/17 anonim ***** válasza:

Gyárban dolgozva ilyenekkel voltam körülvéve. Mindegyikük saját magát tartotta egyedüli élmunkásnak, számukra az összes többi dolgozó sumák volt, akiket már rég ki kéne rúgni.

Valamint közmunkában dolgozva az állandós dolgozók (tehát valaha őket is segélyről hívták be, csak aztán a környezetgazdálkodási cég rendesen felette őket) közül külön-külön mindegyik azt állította magáról, hogy ő az egyetlen, akit a jó munkája miatt állandósítottak, a többiek mind nyaltak. :)

2019. júl. 5. 11:59
 14/17 anonim ***** válasza:
felette=felvette
2019. júl. 5. 12:00
 15/17 anonim ***** válasza:
Pótolhatatlan ember nincs és nem is lesz.Pl két hét szabit veszel ki ,vagy akár egy kisebb baleset miatt ennyi ideig tp-en vagy,akkor megáll,összeomlik a cég..nyilván nem..
2019. júl. 5. 12:07
 16/17 anonim ***** válasza:
Volt időszak, amikor így éltem, nem mertem menni nagyon szabira, illetve annak idején is paráztam, kontrolláltam sokmindent. Aztán a végén rájöttem, hogy hót fölösleges volt az egész.
2019. júl. 5. 15:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Ugyebár van az eset fordítottja, amikor a főnök akarja ezt elhitetni a dolgozóval (itt most elsősorban heti hét napban üzemelő helyekre gondolok). Tehát amikor felhívja a dolgozót a szabadnapján, hogy be kéne menni, mert xy megbetegedett, vagy hirtelen megnőtt a forgalom, és kéne még egy ember, és azt hajtogatja, hogy ha nem megy be, akkor jó nagy s**rba kerülnek. Holott ez tényleg hülyeség. Mi van, ha engedelmes csicskulva igent mondok, és útközben ér egy baleset, ami kivesz a munkából. Akkor miattam pár napra be kell zárni a helyet, addig leáll a működés?
2019. júl. 5. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!