Ismertek olyan embert, aki azzal a tudattal jár be a munkahelyére dolgozni, hogy ha ő nem lenne, a cég sem működne?
Mert úgy fogja fel, hogy akkor minimum megállna Pesten a tömegközlekedés, vagy Pakson a reaktor stb. Tényleg ilyen magát nélkülözhetetlennek tartó emberre gondolok, aki ráadásul szereti ezt hangoztatni is.
Itt most tényleg nem olyanokra gondoltam, akiknek speciális szaktudásuk van de nem ez a standard témájuk.
Én is kulcsfigura voltam anno a cégemnél. Amíg szabin voltam, inkább leállították az összes tevékenységet azon a vonalon, mert én nem vagyok ott.
Rendkívül megterhelő volt ez lelkileg. Amikor köhögve, betegen bent ültem egy héten át minden nap azzal a tudattal, hogy "na még ez a feladat, és már tényleg hazamegyek utána", pusztán szolgalelkűségből, meg mert nem akartam rosszat a vállalatnak.
Fel is mondtam néhány év után.
De még mennyit!
Egyébként meg senki nem pótolhatatlan. Csak legfeljebb nagyon nehezen, vagy nagy áldozatok árán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!