Milyen munkát válasszak?
Figyelt kérdés
Amit bárki el tudna végezni, sima elvárás nélküli minden munka, de ilyeneket kell, hogy leltárat vezetni meg mittudomén, én meg azt sem tudom mi az, aztán elcseszek valamit azt ülhetek életem végéig.
Árufeltöltőn gondolkodtam, de ott is ugyanez van..
2019. júl. 4. 15:56
11/17 anonim válasza:
"Ott meg mikulásnak kell öltözni, 80 fok van, meg nyalizni a csöves vendégeknek" - dolgoztam gyorsétteremben, nem így van.
12/17 anonim válasza:
Hát legalább annyi felelősséged mindenképp lesz hogy a munkád el legyen végezve. Szóvla itt már sorolták a legkisebb felelősséggel járó munkákat, nincs már ennél kisebb felelősség, a munkát meg kell csinálni legalább elfogadhatóra, de ez miért ennyire durva? Azért egy rossz leltárért nem fognak lecsukni.
13/17 A kérdező kommentje:
Ja nem?
2019. júl. 4. 18:45
14/17 A kérdező kommentje:
Akkor megyek valahova azt érdekli a francot xd azthittem rám terhelnek valamit ezeken a helyeken ha elcseszem.
2019. júl. 4. 18:46
15/17 anonim válasza:
Kérdező, amiről te beszélsz a #10 válaszban, az a raktáros.:D
Az árufeltöltőnek, max. addig van köze a raktárhoz, amíg kiviszi az árut az eladótérbe tölteni. Dolgoztam Tescoban diákként és, aki árufeltöltő azt nem b_szták be raktárosnak, főleg, hogy általában ahhoz kell targonca jogosítvány, mert vannak dolgok amiket nem békával emelgetnek.
Szóval menj nyugottan pakolgatni, semmi felelősség, ha el is törsz valamit, szólsz felettesnek azt leselejtezik.
17/17 A kérdező kommentje:
Ja hu értem :D és köszi! :)
2019. júl. 5. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!