Milyen munkát válasszak?
Amit bárki el tudna végezni, sima elvárás nélküli minden munka, de ilyeneket kell, hogy leltárat vezetni meg mittudomén, én meg azt sem tudom mi az, aztán elcseszek valamit azt ülhetek életem végéig.
Árufeltöltőn gondolkodtam, de ott is ugyanez van..
Medenceőr, biztonsàgiőr, takarító, úszómester, futár, vízi mentő, börtönőr, portàs, karbantartó(mondjuk egy suliban).
Persze ezek között van olyan, ami nagy figyelmet igényel, ha úszómesterkènt valakinek baja esik a vízben, akkor persze te leszel a felelős. Ha futàrkènt balesetet okozol, akkor az szintén a te felelőssèged, de ezeket a legtöbb ember el tudja végezni.
"én meg azt sem tudom mi az, aztán elcseszek valamit azt ülhetek életem végéig.
Árufeltöltőn gondolkodtam, de ott is ugyanez van.."
nem kötözködésképpen, de megmondanád hogy szerinted egy árufeltöltő mit tud elcseszni a munkájában amiért ülhet élete végéig?
Ne kábszer témában legyél árufeltöltő vagy ne valami fegyverneppernél és nem lesz gond. Még nem hallottam olyanról hogy leültettek volna valakit azért mert a tescóban vagy az aldinál rossz sorba tette a káposztát vagy mert nem tett elég sört a polcra.
Leírtam, hogy az én informálódásom szerint egy nagy áruház feltöltősének baromira nem csak kikell pakolnia a dolgokat.
Ha csak azt kellene akkor fel sem tettem volna a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!