Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munkát válasszak?

Milyen munkát válasszak?

Figyelt kérdés

20/F

Felvidékről származom.

Adminisztráció a szakmám.

A szakma, és az érettségi év az külön van. A 3 év a szakma, és + 2 év az érettségi év. Most az utolsó érettségi évben vagyok. Már csak 3 hónap, és már lesznek az írásbelik, és a szóbelik lesznek májusban. Nem vagyok jó tanuló, nem tanulok egyaltalán. Ahogy hallottam, hogy az iskolánkon olyanoknak odaadták az érettségi papírt, akik egyaltalán nem tanultak, nem jártak iskolába, akkor ez bíztat engem, hogy ha már ötödik évet itt szenvedek ezen az iskolán, szerintem én is leteszem az érettségit, ez bíztat. Német nyelvből fogok leérettségezni. Szenvedek ezen az iskolán, mindenki oda adja a legjobb jegyet, csak hogy menyjek tovább.

A a gond, hogy nem tudom, hogy milyen munkát válasszak a jövőben. Dolgozgattam autógyárban a szallagnál, de unalmas. 3 műszakos a munka itt, és 4€/órabér. Havi fizetés 650-700€, 8 órás műszak. Van praxom Tescóban kirakodni, de a Tesco az rosszabb, mint a gyárban, mert Tescóban állandóan kontrollának. Érdekel a vezetés, utazgatni, emberek között lenni, komunikálni velük. Igen, pont én beszélek arról, hogy komunikálni szeretnék az emberekkel, és nem tudok senkivel egy pár szót sem váltani, csendes srác vagyok, a szavakat kell belőlem kihúzni, de néha annyi sokat beszélek, hogy nem tudok leállni, annyira beindulok. Gondolkodtam azon, hogy fuvarkodni. Nos az én unokatestvérem fuvarozott 3 évet ha jól tudom, és már most karácsonykor azt mondta, hogy nem fogja ezt folytatni. Nem tudom mi lehetett a gond, de most megy autógyárba dolgozni 2 napos reggeli, 2 napos délutáni, és 2 napos éjjeli, és 12-es műszak.

Milyen munka paszolna nekem? Milyen munkát válasszak a jövőben?

2018. dec. 26. 19:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Miért ilyeneken gondolkodsz? Rendőrség esetleg?
2018. dec. 26. 21:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Én rendőrségre? 😂 Nagyon besz@ri vagyok. Elajulnak
2018. dec. 26. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!