Ha ilyen jó a fizetés a tech és IT cégeknél, miért nem megy mindenki ilyen helyre dolgozni?
Figyelt kérdés
Több ismerősöm is ilyen multicégnél dolgozik (az egyik nettó 400-at keres a Vodafone-nál, a másik az IT Services-nél rendszer-architekt nettó 600-zal). Ha ilyen jók az ilyen cégeknél a fizuk, miért nem ebbe az irányba megy mindenki és miért elégszik meg a nettó 150-200 ezres keresettel máshol?2019. jún. 27. 12:29
11/12 Sic Semper Tyrannis válasza:
Én személy szerint nem tudok a gép előtt végiggörnyedni 8/12/24 órát, nekem kell a mozgás. Adhatnának milliós fizetést is, ha egyszerűen beleőrülnék, plusz a derekam sem ülésre való, meg a súlyom is hamar elszáll, ha nem mozgok. Márpedig az egészségemről semmi pénzért nem mondok le. Ja, és amúgy sose érdekelt ez a terület. :D
12/12 anonim válasza:
Én egyrészt sík hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz, másrészt olyan szinten nem is érdekel, hogy már attól is rosszul vagyok, ha egy sablonba be kell szerkesztenem a szöveget, amit megírtam (ezt azért meg tudom csinálni, csak utálom). Szóval némi önkritikát gyakoroltam, meg végiggondoltam, hogy azért annyira nem minden a pénz, hogy minden napomat utálattal töltsem, és másfele mentem. Azért számít a pénz is nyilván, pl. engem nagyon érdekel több eü-s szakma, de biztos, hogy nem fogok 120 ezres fizukért gürizni. Úgyhogy erről is lemondtam, és kerestem valami olyat, amit nem szeretek ugyan, de nem is utálom, ellenben jó vagyok benne, így sok lehetőséget ad, úgyhogy viszonylag kevés energiabefektetéssel tudok normálisan keresni. Home office-ban, kötetlen munkaidőben, egyéni vállalkozóként. Nekem így is tök jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!