Egy főnök hogyan kéne reagáljon arra ha valaki szabit kér nem kap erre elmegy TP-re pont a szabi idejére?
Enyhén szólva is kilóg a lóláb, a csalás nyilvánvaló, de orvosi papír az van, így erről az oldalról nem támadható. Emiatt elbocsátani nem lehet.
Na de 100 más indokkal is el lehet küldeni valakit.
Ti főnökként hogyan reagálnátok erre?
" A főnök csak annyit ellenőriztethet, hogy a tp-s otthon tartózkodik, vagy nem. "
Hát ha ezen dolgozó kapcsán csak ennyit ellenőrzött volna már az is bukta lett volna... mert a dolgozó külföldön.
"Életemben nem dolgoztam nem is hallottam olyan helyről ahol akkor mehetek szabira amikor akarok." - pedig van ilyen hely, az előző munkahelyem is ilyen volt, annyit kértek, hogy próbáljunk meg miharabb szólni.
A jelenlegi is ilyen, nem releváns, hányan mennek egyszerre, mert úgysem tudjuk helyettesíteni egymást.
Egyébként a szabadnapok egy részével a munkavállaló rendelkezik és nem a munkáltató, továbbá évente három nap rendkívüli szabadnap is jár.
Egyszer volt egy felettesem, szerencsére nem sokáig volt a cégben az attitűdjével. Na, egy nap úgy keltem fel, hogy már harmadik napja nem aludtam, nem bírtam koncentrálni, iszonyatosan fájt a fejem. Felhívtam reggel és megmondtam őszintén, hogy mi van, és hogy szeretnék aznap otthon maradni, kivenni egy szabadnapot és rendesen kipihenni magam. Azt mondta, hogy nem. Én meg azt mondtam, hogy rendben, akkor ez esetben elmegyek az orvoshoz és majd ő kiír.
Több órám elment a napból, hogy az orvosnál kivárjam a soromat, meg odamenjek, mert a felettesem f..zoskodott. Szerencsére azóta sem kellett ilyen emberrel együtt dolgoznom.
Nem semmi, hogy azok a válaszadók vannak lepontozva, akik a csalást nem támogatják, azok pedig felpontozva, akik puffognak, hogy a szemét főnök nem engedte el őket.
Ezek után teljesen megérdemli a magyar társadalom a sorsát.
Troll kérdés, mindenki megérdemelte aki beszopja a napi szinten kiírt kamut.
"A troll az internetes szlengben olyan személy megnevezése, aki provokatív, ingerlő módon [...] személyes hitbeli meggyőződését ellentmondást nem tűrő, pökhendi erőszakossággal sulykolja, azzal a konkrét szándékkal, hogy más felhasználókból heves reakciókat provokáljon ki, vagy más módon zavarja, lehetetlenítse el a témába vágó eszmecserét. "
Nem ismerős? Ez maga a kérdező definiálása.
Az egy dolog, hogy szinte az év teljes egészében behálózza az életed a munka, a főnök úgymond uralkodik az idődön, s ennek ellenére még azt a pár, 20 napot se úgy és akkor töltsd el, ahogy és amikor akarod? Azért ez már túlzás!
Értékelem és becsülöm annyira magamat és az életemet, hogy nem rabszolgáskodok teljesen a munka miatt. Ha időben szólok és nem akar elengedni a főnök, elköszönök.
" Ha időben szólok és nem akar elengedni a főnök, elköszönök.
"
És hova mész? egyik pöcegödörből a másikba? Ennyit kéne már felfogni hogy az emberek 90%-ának csupán az a realitás hogy egyim szar helyre megy vagy másik szar helyre.....
Nme realitás hogy otthagyja a helyét emiatt vagy akármi miatt-mert ugyan hova is menne? Trágyából a trágyába? Vagy a semmibe mert fel se veszik sehova?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!