Haverom hétfőtől a kollégám lesz. Arra gondoltam, hogy beavatás gyanánt megprankelem. Rossz ötlet?

Lehet viccelődni, de a hashajtó nem játék. Nekem volt, hogy szépen lassan "besózták" a vizem, ha nem figyeltem mindig raktak bele egy kicsit. Pár óra múlva vicces volt, videó is volt arról ahogy meglepődtem, mikor beleittam. Ezt poénnak fogtam fel én is, jót röhögtünk.
Ha hashajtó lett volna, az nem tetszett volna. Szerintem testi sertés miatt kirúgtak volna fegyelmivel.

A sózás jó ötlet.
De a hasmenés nem vicces egyáltalán. NAGYON kellemetlen, néha fájdalmas is, és nem is tudod, hogy mennyire érzékeny ezekre, van e gyomor problémája stb..
Azt sem értem miért lopnád el a kártyáját.. az se vicces, akkor sem ha visszaadod. Ha máskor valamilye eltűnik, rögtön hozzád fog jönni, hogy te vitted-e el. Ez hidd el elrontja a bizalmat, ha vicc, ha nem.
Ezek nem jó prankek, ennyi az egész..
Valami lightosabbat próbálj, elég ha nem illegális, és nem okozhat egészségügyi problémát.
Pl puki párna (ha a fosás szerintetek vicces, akkor biztos ez is az lenne)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!