Forever Living tapasztalatok/vélemények?
40: Ezzel a gyomorforgató stílussal nehezen tudom elképzelni, hogy akár egy kanna gélt is eladtál valaha.
Elég vacak reklámot csinálsz az flpnek.
Lehet eladott.
De megint nem vàlaszolt MLM-s emberünk mindenre.
Aha tehàt egy komoly sales pozìciòtòl is jobb az MLM.
Akkor mièrt látom azt,hogy 10-ből 8 Sales Manager meg Saleses szèp èletèt èl,kocsi,lakàs,mindene meg van.
Egy nagy önjelölt MLM-s meg odajön rövidgatyàban meg mintás pòlòban, nagy egèszsèg aztàn a nő meg egy dagadèk,de nagyon hiteles amùgy.
Plusz ruha rajtuk nem egy normàlis kategòria hanem ìzlestelen kìnai vacak.
Ezzel szemben igazi Sales Hugo Boss meg hasonlòkba jàr,meg nem BKK-zik mint az a nagymenő MLM-s jah meg mondjuk 30 valahàny èvesen külön lakàsban lakik nem egy patkànylukban előadva a nagy menőt,kocsija se volt a ,,sikeres MLM"-snek,nyaralni se Floridàba ment,hanem valami òcsò Horvàtorszàgi helyre ahova egy àtlag egyetemista is simàn elmegy.
Sales ismik az Seychellesen volt, tudom tudom ,,màsnak dolgozik" de sz_r neki nem Mr MLM?
,,Saját làbadra àllhatsz" ezt hànyszor hallottam fogadtam is mondom beszèljünk 2 èv múlva ha benne maradsz ès làtom minősègi èletet èl akkor elgondolkodok.
Na èrdekes azòta màr nem èpíti azt nevetsèges rendszert, talàn 300e keresett vele az is bruttò,tök jó.
Ennyièrt egy segèdmunkàs is kiröhögne,adòban többet fizetek havonta, de tudom èn ,,màsnak termelek" tudom tudom lapozzunk.
Èletben mègis MLM turistàskodàs megy,màsik ismimnèl màr a strigulàt hùztam hanyadik baromsàgba lèpett be.
FLP-s màsik ismik èrdekes már nem èpìti a hàlozatot biztos annyira sikeres volt belőle,hogy màr nem kell,utazgat,nyaralgat,Aydi A8 alap.
JA NEM.
"Tanácsot, bármilyen témában, csak attól fogadj el, aki már ott tart, ahová te is szándékozol eljutni."
Én is eszerint élek egy ideje. Előtte sajnos sokszor hallgattam azokra az emberekre, akik jót akartak nekem.
Pl a kisnyugdíjas apámra. Aztán beláttam, hogy nem tud nekem segíteni, legfeljebb eljutni az ő szintjére. Sőt, nagyapám még azt is tanácsolta annak idején, hogy ne legyek programozó, inkább válasszak valami rendes szakmát, pl ács, vagy kőműves.
Az MLM részéhez meg csak annyit, hogy aki a termékeken lovagol, az semmit sem értett meg az egészből, nem az a lényege. Hálózatot úgy is lehet építeni, ha azt sem tudod, hogy milyen termékei vannak pontosan a cégnek, nemhogy az árukat, meg a hatóanyagokat.
Lehet lepontozni, de talán vannak itt páran, akik értik, hogy miről beszélek.
44-es persze lehet,de mi èrtelme?
Piramisjàtèk ahol mindegy mi a termèk csak lèpj be.
Aha nem a termèk a lènyeg akkor mi?
Miből lesz pènzed?
Amùgy ez a mondas nekem is tetszik.
Èn is eszerint èlek.
Lehet engem hiteltelen emberek talàltak meg de akik MLM-sek voltak csak nagyduma de az ment mellette semmi tartalom,előadta a nagypàlyàt aztàn mögötte semmi nem volt.
,,ki az akire hallgatsz"- sajna rà nem tudtam volna mert hiteltelen volt az ember totàlisan.
Akitől vettem a szív és érrendszeri betegséges tablettát, nos... már nem tolja az ipart. 😀
Van rendes állása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!