Forever Living tapasztalatok/vélemények?
Ha a 38%-os válaszolóra hallgatnál és egy jó mentor flp mentor kéne keresd fel őt.
https://www.youtube.com/watch?v=hXcTZSS5FDU
Nagyon meggyőző.
8-aska.
Aha,sztem inkàbb a te eszedet vittèk el valamelyik agymosò FLP talàlkozòn.
Gondolom akkor ő is agymosott te jobban tudod 2 agymosàs utan:
Ennyit arròl ennyi meg annyi szìvòdik fel.
Olvasgassatok utána a témának, mielőtt végérvényesen elosztogatjátok a nyomokban talán még megtalálható eszeteket!
Talán már késő is...
13-aska erdekes a cikkemre nem reagàlsz,meg a szàmìtàsomra.
Mily èrdekes mlm-sek pont ilyenek,nem àllnak bele a dolgokba.
Te is olvassgathatnàl,kezdetnek Szentgyörgyi Albert felesègèè,olvasd el.
Meg Lenkei Gàbortòl is tudok javasolni olvasmànyt.
60mg-os c vitaminotok kèt fillèrt sem èr max nem fog kihullani a fogad,ez a mennyisèg pont arra elèg ne kapj skorbutot.
15-ös te mèg nagyobb idiòta,nèzd màr meg kiszàmoltam neked.
Napi 6-12g c vitamint viszek be mint Szentgyörgyi felesège.
Napi egy dobozzal is megehetek belőle,sőt 2-vel hurrà 16.0000Ft / nap bomba üzlet.
Hozol nekem egy havit adagot,480e Ft lenne.
Tudom a magyar nem tud ès nem szeret szàmolni de tudom javasolni hasznos meg utàna olvasni.
De tudom az nem fog menni mert akkor nem lenne szemèlyeskedès.
De nem vàrok màst MLM-esektől.
Èn tènyekkel alàtàmasztva bizonyìtèkokkal ervelek ti èrdekes mièrt nem ìgy tesztek?
"Te nagyonidióta, hol olvastad, hogy napi egy szemet kell megenned?"
Egy vérbeli mlm ügynök. Mikor már végképp nem tud érvelni akkor el kezd mocskolódni.
Ìgy van 17-es de làtod èn mindig mindent bizonyìtèkokkal,ervekkel,cikkekkel,sőt egy summa cum laude orvos àltal ìrt könyvből tàmasztok alà mindemt.
Ùgy látom mlm-s embereknek ezt elfelejtettèk megtanìtani kèt agymosàs között.
Várom kedves mlm-esek az èrveket ahogy èn is tettem,tènyekkel pèldàkkal alàtàmasztva.
Pont ennyi tellik egy MLM-től mint ahogy legutolsò vàlaszban làtom,kèsz mivel nem tud màr mit felhozni elbagatelizàlja.
Na ezèrt tart itt az MLM,mert itthon elk_rtàk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!