Használta már valaki a Forever Living Product-os Body Tonert? Milyen tapasztalatok vannak róla?
Ilyen az amikor olyanok okoskodnak akik azt sem tudják, hogy miről is van szó. Főleg, hogy a Body Toner nem egy fogyasztószer.
A kérdező pedig láthatja, hogy itt milyen "értelmes" válaszokat kap egyesektől.
Mi 6 éve vagyunk törzsvásárlók és használjuk a termékeket. A body tonerre nekem nincs szükségem. Az egyik barátnőm használja neki jó tapasztalatai vannak.
Amúgyis pénzvisszafizetési garancia van rá, próbáld ki és ha nem tetszik akkor vissza kéred az árát.
Volt egy válasz, hogy ők kipróbálták és milyen eredménnyel, csak valaki jelentette, mert volt benne egy link. Ami egyébként nem hirdetés volt, de tudod a "jóindulat".
Én csak azt tudom leírni amit a barátnőm tapasztalt.
Ez csak a krém vagy a komplett kitt?
Hehe.. akkor okoskodom tovább.
Én ismerem a Forevert. Így igazán komoly, saját tapasztalatokat tudok mondani. Jónak tűnik, és valóban nem is olyan rossz.
Aztán az ember megismerkedik a táplálkozással, a táplálkozás megváltoztatásának, helyes alkalmazásának terápiás értékeivel, és hirtelen az egész Forever fölöslegessé válik, mert csak a pénzt szívja el fontosabb dolgok elől.
Na ennyit ér a toner is. A szervezetünknek nem 'feszesítő krémekre' van szüksége, hanem olyan táplálkozásra ami mellett:
- le tudja adni a fölöslegesen felhalmozott zsírt.
- ellátja tápanyagokkal -> megfelelően tud működni a méregtelenítés nevű folyamatunk és az önregeneráció.
Ilyen feltételek mellett bizony nincsen szükség krémekkel felvitt gyógynövényekre, ha meg valamilyen gyógynövényre van szükség: akkor azt aligha a Forevernél keresném. Olyan emberek használják a Forever termékeket, akik semmit sem értenek a táplálkozáshoz, többnyire gabona és tejfogyasztók.. divat egészségmániások. Persze hogy az egyébként nem rossz minőségű krémek, tápkiegek pozitív hatással van az átlagosan beteg szervezetükre. Sajnos hosszú távon ez nem menti meg őket annak a hibának a következményeitől, hogy értelmes életmódbeli változtatás helyett néhány vitaminban és aloe lében bíznak. Bizony ez is tapasztalat.
TaplalkozasHarcmuves
Gratulálok nagyon jól tudsz általánosítani. Ebből jelest érdemelnél.
Itt leírják, hogy hogyan kell használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!