Tudom hogy az iskolai konyhafőnököm kap csokit a beszállítóktól. Hol és kinek tudom ezt jelenteni?
Figyelt kérdés
Heti egyszer kap egy-két kartont minden péntek délután. Azért tudom mert láttam hogy a hátsó udvarban a főnök kocsijába pakolják be a csokikat.2019. jún. 18. 18:59
11/24 A kérdező kommentje:
de így nem a legolcsóbb és legjobb beszállítót választja hanem aki lefizeti.
2019. jún. 18. 22:02
12/24 anonim válasza:
Mi vaaaaaaaan?
Hány éves vagy? 10, és láttad a konyhafőnök kocsijànak hàtuljàban a csokival teli kartont, amit a kisfiànak visz haza születèsnapjàra, aki gondolom a Te kis haverod, aki nem osztja meg veled a nasit, ès ezért beköpnèd az apucit?
Nem tudom, hogy ezen kívül mire gondoljak.
13/24 anonim válasza:
Mert látod a többi beszállító ajánlatát, mi?
Ostoba troll.
14/24 anonim válasza:
Ha nem akarod megérteni, hogy ez nem lopás és normális, akkor mindenkinek fennhangon kezdj erről pofázgatni. Utána figyeld meg, hogy milyen következményekkel jár. Elárulom, nem a konyhafőnöknek fogsz ezzel álmatlan éjszakákat okozni. Kellemes szenvedést!
15/24 anonim válasza:
Jelentsd az ügyeletes tanárnéninek, nagyon csúnyán le fogja szídni!
16/24 A kérdező kommentje:
"Mert látod a többi beszállító ajánlatát, mi?"
Nem, de különben miért adna tonna számra csokikat a beszállító egy vadidegen embernek ha nem ezért?
2019. jún. 19. 12:05
17/24 anonim válasza:
Istenem...
Olvasd inkább a kötelező olvasmányokat.
18/24 anonim válasza:
Istenem, de hosszú lesz ez a nyári szünet
19/24 A kérdező kommentje:
mi adónkból lesz kőgazdag a vállalkozó és a mi adónkból tömi degeszre magát a főnök
2019. jún. 19. 15:11
20/24 anonim válasza:
Jaj, ezt a miadónkból dumát nem kellene erőltetned.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!