Te miket szoktál enni a munkahelyeden?
#6 És tényleg! xD Ettől nekem is herótom van. A másik kedvenc, amikor rittig akkor jön a “fél órát dumálok a semmiről”-kolléga, amikor ennék, és lazán végignézi/jön utánam, ahogy qrva látványosan lerakom az evőeszközt, és viszem a kaját a mikróba - mert nyilván kihűl, mire végez a dumával...
Reggel általában szendvicsezek, csinálok itthon, vagy veszek készen, kb. fele-fele, ill. néha joghurt+müzli. Ebédre szoktam vinni főtt kaját, ált. 2-3 napra főzök, nem vagyok hajlandó minden nap. Ha esetleg nincs főtt kaja (ritka), akkor a munkahelyi ebédlőben menüzök. Nagyon ritkán befigyel egy instant tésztás, forró vízzel leöntött, sok-sok egészséges E-betűt tartalmazó izé.
Általában semmit. Dolgozni jövök, nem enni.
Ha nagyon beüt az éhség, akkor max. rendelek valami hulladék kaját.
Rendelek menüt.
Nagyjából ennyi, a reggelimet még a vonaton eszem meg, tízóraizni/uzsonnázni nem szoktam, vacsorára meg hazaérek.
Azért tartok a fiókomban pár müzliszeletet meg zabkását ilyen "SOS kajának", ha valamikor nagyon megéheznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!