Te miket szoktál enni a munkahelyeden?
Ebédre főzök 2-3 napra, ha nincs időm, akkor kajálda. Ahol dolgozom, ott konkrétan nincs kajálda, így szupermarketes dobozos ételek, konzervek.
Sajnos többször keveset eszek, de úgy is mondhatnánk, hogy folyamatosan eszem. A szendvics viszont nem megy le a torkomon, így kekszeket, gyümölcsöket eszek.
Nagyjából megvan, mikor ebédelek, mikor kávézok, mikor gyümölcsözök, mikor bontom fel a kekszet. Nyilván nem Sheldon Cooper-féle kőbe vésett szabály, de mégis bevált szokások.
Közalkalmazottként: otthonról hozott főtt étel.
Gyárban: 5 perc alatt betömhető szendvicsek.
Nem szeretek idegenek között enni, mert nem esik jól, tehát nem tudnám elképzelni, hogy odaülök közéjük és eszek. Lehet farkas voltam egykor, enni max a szüleimmel, testvéremmel, szerelmemmel,barátommal...idegenek/nézők nélkül.
Rossz tapasztalat, mert az idegenek nem adják meg a tiszteletet, talán elhangzik a jó étvágyat, de utána az étkezéshez nem méltó kommunikáció folyik főleg, ha kicsi a cég akkor 10-15 ember együtt van szorosan, és megy a verseny ki tud nagyobbat mondani...
Szóval nem esik jól ott enni. Emlékszem nem szerettem a szalonnát, és amikor apával 12 évesen voltam kaszálni, úgy kiéheztem, hogy valóságos csemege volt a szalonna, ízlett. Ezek a munkák a gyárban meg nem igényel szalonnát, simán elvagy pár csokival, keksszel egész nap, és itthon nagy lakomát lehet ülni. Sajnos mindenki a kajával fáraszt, nem mondhatom farkas nem ül bárányokkal egy asztalhoz. :)
"megy a verseny ki tud nagyobbat mondani..."
Tízórai szendvics
A kollégámnal úgy vagyunk, hogy, ha én szünetre megyek, ő nem mehet ki és vica versa; ő egy és kettő között indul enni (vagy egytől kettőig vagy fél kettőtől fél háromig vagy kettőtől háromig) én mindig délben. Amikor kimegy enni, eszembe nem jutna kimenni; ő notóriusan lemegy bagózni az én ebédszünetem alatt vagy olyan is volt, hogy az ebédszünetem előtt 2 perccel kiment és a bejövő munkát kellett intéznem...
Félreértés ne essék, ha csak az lenne, hogy kiszalad, mert nagyon kell pipikélnie vagy rájött a hasmas vagy hoz be vizet, azt mondanám ok, de az a bnkóság csimborasszója, hogy kényelmesen lemegy bagózni.
Egyszer szóltam neki, hogy ebédszüneten vagyok és nem marad senki, azt mondta, nem érdekli...
Ha bent eszek akkor meg ugyanez a kolléga nyafog, hogy büdös a kajám és már a főnök is szólt.
Mivel elvárás, tőlem, hogy egyre érjek vissza, hogy ez a hlye farok kimehessen enni, hogy ki tudjam használni a szünetet, pl rántott sajtot eszek rizzsel vagy valami szagtalant a menzáról vagy péksütit.
Vacsi meg egy szendvics, gyümökcs és csoki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!