Miért utálnak a kollégák, csak mert nálam van légkondi?
Szerintem is pofátlanság hangoztatnod, hogy meleged van. ők 8 órában rohadnak odabent. Örülj magadnak és ne dicsekedj/panaszkodj.
Ők is megtehetik, hogy légkondiban legyenek, sőt, mindenkinek ott a lehetőség, de akkor irodisták se lennének, ha ők nem termelnének.
Egymás nélkül nem létezünk.
Úristen, attól, hogy valaki belép egy hőséges helyiségbe, és kitör belőle, hogy milyen meleg van itt, azt miért minősítitek nyafogásnak, panaszkodásnak, nyomoron élvezkedésnek, pofátlanságnak, dicsekvésnek? Semmi más nem volt, mint egy felkiáltás, mert megcsapta a meleg! És nem a kérdező hibája, hogy a munkásokat szenvedtetik.
Amúgy meg, kérdező, azért, mert egy bunkó volt, nem kell mindenkire ráhúzni, hogy utál. Nyilván nem néznek rád csúnyán, mert a legminimálisabb mértékben nem foglalkoznak azzal, hogy te milyen hőmérsékletű szobában vagy. Egyáltalán nem is érdekled őket.
Akik csőcseléknek meg alacsony értelmi szintűnek titulálja ezeket az embereket, azok nézzenek már magukba. Pont ti lesztek alacsonyabbak! Ők is emberek, megdolgoznak a fizetésükért, rosszabb munkakörülmények között...
Kérdező: te is hibáztál azzal, hogy rögtön nyafogtál a meleg miatt, még ha csak ártatlan megjegyzésnek is szántad. De az sem volt szép amit a hölgyike mondott rád.
Én dolgoztam olyan helyen, ahol nem volt légkondi, óriási csarnok volt, 2 ajtóval amin semmi levegő nem jött be, reggel 8kor már 38 fok volt bent, pedig kint még kellemes idő volt. Erre még rájött nagy mennyiségű por és penészgomba.
9 órás álló munkát végeztünk, csurgott rólunk a víz, volt hogy többen rosszul lettünk. És bizony nálunk is lejött a klímás irodából a titkárnő hogy de meleg van itt... Hát nekünk is pattogott az ér a fejünkön.
Gondold magad a helyzetükbe, ők szenvednek a betevőjükért egész nap, te meg pár perc lent töltött idő miatt már nyafogsz.
Rajtad csattant a dolog ennyi. Kedveskedj nekik hideg vízzel vagy egy kis jégkrémmel ha gondolod, de minimum hallgass ha lemész.
Ja és nem vagyok csőcselék sem csökkent értelmi képességű mert ilyen helyen dolgoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!