Mi az az indok amivel megkaphatnám szinte "biztosan" a szabadságkérelmemet?
Sziasztok. Remélem tudtok segiteni az alábbi kérdésembe, előre is nagyon köszönöm.
Röviden : Jelenleg duális képzést végzek(szakmázok) és nyáron lesz egy hét ahol külföldről látogat meg egy jó barátom, akivel nagyon rég nem láttuk egymást. Ő neki már biztos az időpontja, melyik időpontban jön, és én arra a hétre szeretnék "szabad" lenni. A cégemnél abban az időpontban hálisten senki nem vesz ki szabadságot, de a főnökünk általában "jó indokot" vár el attól, aki szabadságot szeretne. Tudnátok esetleg nekem valami jó indokot tanácsolni mi lehetne az amivel szinte biztosan megkapnám az egy hét szabadságot? Vagy irjam magam esetleg betegre? (Ezt egyáltalán nem szeretném, mivel én nem vagyok az a fajta és az eddigi két évemben egyszer sem voltam még betegállományon és remélem nem is leszek.) Köszönöm válaszaitokat előre is.
„ Pont a beszélt példa, amikor a főnöknek gyanús volt, hogy csak sumákol a dolgozó. „
Hazugság. Miért? Elemi logika.
Miért bonyolódna bele a főnök ilyen kétes kimenetelű árnyékbokszba (vagy bizonyítja vagy nem a betegséget) amikor ezer és ezer indokkal kirúghatja a problémás emberét???
Józsi melós sokat beteg? Majd OEP vizsgálat hónapok alatt és vagy sikerül vagy nem? Minek az egész?
5perc alatt kreálnak kamu indokot amivel lapát.
Átszervezés -megszűnő munkakör. Tessék. És lehet is menni elfelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!