Kolléganőm a munkahelyen az étel rendelés közben az étlapot nézegetve elfingja magát több ember előtt is. Hogy lehetne ezt kezelni? S nem egyszerűen elfingja magát hanem hangos is és büdös is és mindezt fapofával.
BB Kristóf te aztán kellettél 😀
Amúgy nyilván csak kreténkedés volt ez a kérdés amit bedobtam ide, kB annyira volt komoly mint a te válaszod. Az egyik kollégámmal trollkodtunk, hogy nem merem kitenni, hogy a kolléganőnk múltkor idedurrantott az orrunk alá, meg kíváncsiak voltunk a reakciókra mert láttuk a sok életképesnek az elvetemült kérdéseit meg alatta a sok szavazást. Eredetileg a kolléganőnk szituján nyilván csak jót rötyögtünk és ennyi volt nagy kaland, tudom kezelni az ilyen sztorikat nem ide járok életvezetési tanácsokért.
Aki normálisan kommentelt alapra a téma körhöz annak amúgy köszi a segítőkész hozzáállást.
Ennyit arról, hogy a fingás trágár, meg minden... de titkon sokak röhögnek rajta. XD
Jó kis cikk, köszi. XD
Olyan igazi recsegőset tol?
Szerintem tapsoljátok meg kórusban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!