Normális, hogy munkaidőn kivül irogat a főnököm?
Nem sürgős és fontos dolgokat.
Pl eszébe jut valami és megirja, legtöbbször, hogy mit kell csinálnom másnap, amit már amúgyis mondott és tudok. Vagy kérdez valamit, amire csak akkor tudok válaszolni, ha bent vagyok munkában, mert megkell néznem ,ahhoz hogy választ adjak.
Volt, hogy szombat délután irogatott, vagy este fél 10 kor, mert eszébe jutott valami újitás. Amúgyis sok időt töltök a munkahelyen, nagyon idegesit, hogy hogy otthon is ezeket kell lássam, vagy beszélgetek a barátaimmal és felugrik amit ir a főnök. Mert persze messengeren ir.
Titeket is zavarna vagy csak én vagyok túl stresszes ?
Pár ismerősöm már panaszkodott ilyenek miatt, de nekem furák ezek a sztorik. Ha nem olyan munkakörben vagyok, hogy 0-24-ben elérhetőnek kell lenni, akkor miért foglalkozik a dologgal ennyi ember? Ha a főnök ír és reagálsz, akkor értelemszerűen úgy veszi, hogy írhat. Ha nem reagálsz, akkor megunja. Felnőtt emberek vagyunk... Ha valakivel nem akarunk beszélni, akkor nem beszélünk. Ennyi a sztori. Ez tényleg annyi embernek problémát okoz?
Olyan munkakörben vagyok, ahol egy embernek folyamatosan elérhetőnek kell lennie. Éjjel sokáig fent szoktam lenni és ilyenkor a melóhelyen maradtak közül annak, akiket bírok, megmondom, hogy meddig leszek elérhető, ha gond van. Nem kötelességből, hanem szívességből. Amúgy ha nem ilyen megbeszélt időpontban hív munkahelyről bárki, akkor egyszerűen nem veszem fel.
Köszi a válaszokat.
Igen, szerintem is az a legjobb megoldás, hogy ignorálni fogom. Csak azért már maga az is, hogy oda felugrik, értesit, hogy megint irt és elől kerül a neve már az bosszant :))
Az konfliktust fog szülni,ha egyszerűen ignorálod.
Esetleg azt jelezheted felé,hogy korlátozott neted van.
Messengeren azt hiszem,be lehet állítani,hogy ne legyen látható,hogy elérhető vagy.
Az sem mindegy,elég e neki annyit írnod,hogy ok,vagy rendben főnök.
Te nő vagy,ő pedig férfi?
"l és felugrik amit ir a főnök. Mert persze messengeren ir."
kikapcsolod az értesítéseket tőle...örülök,hogy segíthettem ;)
<facepalm>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!