Normális, hogy munkaidőn kivül irogat a főnököm?
Nem sürgős és fontos dolgokat.
Pl eszébe jut valami és megirja, legtöbbször, hogy mit kell csinálnom másnap, amit már amúgyis mondott és tudok. Vagy kérdez valamit, amire csak akkor tudok válaszolni, ha bent vagyok munkában, mert megkell néznem ,ahhoz hogy választ adjak.
Volt, hogy szombat délután irogatott, vagy este fél 10 kor, mert eszébe jutott valami újitás. Amúgyis sok időt töltök a munkahelyen, nagyon idegesit, hogy hogy otthon is ezeket kell lássam, vagy beszélgetek a barátaimmal és felugrik amit ir a főnök. Mert persze messengeren ir.
Titeket is zavarna vagy csak én vagyok túl stresszes ?
ma 10:20
Igen, utána meg minden szarba beleköt majd, hogy elküldhessen. Ez nem Amerika ahol futunk a HR-eshez reggeli után, ha épp rosszat mondott a főnök vagy egy kolléga. A legtöbb helyen nincs is HR-es. Urambátyám rendszer annál több helyen van, ahol a haveroké a döntő szó. Szóval lehet szerződéseket mutogatni, aztán menni másik helyre.
Ha home office-ból dolgoznál akkor karácsony szenteste is írhatna.
Egyébként nem. A munkaidő az azért munkaidő, mert azért mentél be, hogy az ottani dolgokkal foglalkozz fix időintervallumban.
Mondd meg neki, hogy ez neked nem jön be, és ragaszkodsz a céges emailhez munkaidőben. Ha tudomásul vette, jól van. Ha értetlenkedik akkor dobbants minden lelkiismeret nélkül.
Nem normális; céges email-edre írjon, amiket Te munkaidődben megnézed - vészhelyzetben vegye fel a kapcsolatot munka után.
Egyik régi helyemen fordítva volt; beosztott írogatott a főnöknek; ő nem mindig munkával kapcsolatban. Ki is rúgták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!