Ha keresnek a munkahelyröl mert nem mentem be és eddig nem vettem fel nekik a telefont akkor majd ha felveszem mit mondjak eddig miért nem vettem fel?
Figyelt kérdés
Probaidos es nem mentem be ma màr. Mi lesz ha felveszem üvölteni fognak?? És mit fog mondani szerintetek?2019. máj. 14. 15:16
1/11 anonim válasza:
Haló, elmegyógyintézet, miben segíthetek?
2/11 anonim válasza:
Akármit mondhatsz. Azt is mondhatod, hogy a telefonod egy rokonod lakásán maradt és csak most tudtál érte menni.
3/11 anonim válasza:
Hát, őszintén szólva én azt mondanám, hogy többet nem is kell jönnöd..a próbaidő azért van, hogy megnézzék milyen munkaerő vagy. Szerinted milyen benyomást kelt, hogy szó nélkül nem mentél be?
4/11 anonim válasza:
Elnézést kérek,nem voltam telefon közelben.
5/11 anonim válasza:
Mondhatsz akármit, ők nem igen fognak üvöltözni.
Szép finoman elmondják hogy nincs rád szükség és amiért nem mentél be kárt okoztál nekik és azt megtéríttetik veled.
Rányomják az elbocsájtó papírra és azt vissza kell fizetned.
6/11 anonim válasza:
Szóval, ha jól értem, annyival nem tisztelted meg őket, hogy szólj, ne számítsanak rád?
Ez alapvető emberi viselkedés (lenne) és ráadásul próbaidősként bármikor felmondhatsz indoklás nélkül. De a munkahelynek tudnia kell róla, hogy csak beteg vagy pl. vagy keressenek helyetted mást.
Így viszont bunkó vagy, már bocsánat.
Legjobb lenne, ha felhívnád őket, és megmondanád, hogy nem fogsz bemenni már. Ennyi. Indoklás nélkül.
7/11 anonim válasza:
Engedd már el. Esküszöm egy ilyen apróság miatt életemben nem láttam még ennyi kérdést, nem tudom, hogy ez valami betegség-e, de valamit kezdj magaddal....
8/11 anonim válasza:
Nem kell semmit mondanod, ők megmondják, hogy többet nem tartanak igényt rád - megjegyzem jogosan.
9/11 anonim válasza:
Mond azt hogy WC voltál. :) lol
Vagy hogy éppen szexeltel v verted magadnak....
10/11 anonim válasza:
Voltam ebben a helyzetben. Második nap már nem mentem, minden előzetes bejelentés nélkül. Aztán visszavittem leadni a kulcsokat; megkérdezte a HR-es, hogy miért hagyom itt, és ha úgy van, szívesen látnának újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!