A 170 ezres nettó fizetés jónak számít vidéki nagyvárosban?
Ezt miért tőlünk kérdezed???
Te személy szerint meg fogsz tudni élni belőle?
Tudod ebből finanszírozni az életedet olyan szinten amilyenen szeretnéd?
Ha igen a válaszod, akkor miért is fontos hogy "BogiSanyi44" nevű felhasználó mit mond?
Tuti hogy jön majd olyan válaszadó aki azzal pózerkedik hogy ő ennyit hagy ott borravalónak az étteremben...
Más meg azzal jön majd, hogy ennyiből ő másik három emberrel is jól elélne.
A lényeg, hogy neked megfelel-e?
Én személy szerint kb ezt tartom megfelelő kereset alső határának. Minden alapvető igényedet kielégítheted, nem kell alapvető dolgokból nélkülöznöd, van lehetőséged egy stabil, állandó életre. Persze ez egyedül lakásra vonatkozó megállapításom.
Ha van egy párod, aki szintén ekörül keres, akkor bőven jól élhettek.
Attól függ.
Ha semmiféle szakképzettséget nem igénylő betanított munka, akkor annyira nem rossz.
Attól függ:
-mennyire keményen dolgozol meg érte?
-napi hány óráért?
-szellemi vagy fizikai munka?
-hány műszakos?
Attól függ hol.
Győrben, Fehérváron átlag alatti, de pl. Szegeden meg Miskolcon totál jónak számít.
A Budapesten kívüli helyeken ne vegyük már egy kalap alá. Van különbség Győr meg pl. Salgótarján között. Komárom-Esztergom és Békés megye között. Nem is kicsik.
Az a szomorú hogy ebben az országban ez egy releváns kérdés. A válaszom az, hogy igen, sajnos vidéken a 170 nettó szinte jónak számít.
De abszolút értékben(!) (legyen bármi is a munkád biztosan ki merem jelenteni, hogy) ez nagyon kevésnek számít és bármelyik nyugati országban többet kapnál ugyanezért a munkáért.
Én még sosem kerestem ennyit, és örülök neki, de csomóan lesajnálnak, vagy vigasztalni próbálnak, hogy majd jobb lesz... Meg ilyenek, ami elég rosszul esik.
Jó munka, irodai, csak hétköznap, 8 órában, ha van túlóra néha, akkor le lehet csúsztatni. Még a bérletemet is 100%ban fizetik. És sokszor dicsérnek, jó a hangulat.
Nem rossz.
De sok mindentől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!