Munkakeresésnél ti milyen arányban kaptok visszajelzést, hányszor hívnak be interjúra?
#10: Azzal mennyire vagy tisztában, hogy ezek az információforrások ennyire alja szintűek és mennyire elfogultak?
Operátori szinten még talál-talán van benne használható információ, de afelett abszolút nem reális.
tízes vagyok
Ezek számomra a fontos dolgok egy munkahellyel kapcsolatban. Olyan életet élek, és olyanok a távlati céljaim is, amiben a nyolcórás állásnak, munkahelynek egy igencsak zsugoródó szerepe és csökkenő értéke van. Azért is tanulok újra, hogy újra önálló szolgáltató lehessek. Tudom, hogy az Ájbíem vezérigazgatói posztjának megkapásához nem azok a releváns információk, amit a recepcióstól kapok. Jelenlegi életformámhoz egy ilyen, a céges tápláléklánc alján lévő úgynevezett "plankton" pozíció az ideális. Azt viszont, h melyik tengerben legyek plankton, magam döntöm el. A döntésem megalapozáshoz pedig az összes fontos infót megtanultam beszerezni.
Nagyon szívesen! :)
(1-es válaszoló voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!