Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti kaptok visszajelzést a...

Ti kaptok visszajelzést a munkátokra?

Figyelt kérdés

Ha igen pozitív vagy negatívat? Ha nem, hogyan hat ez a munka kedvetekre?

Én sosem kapok semmiféle visszajelzést. Sem pozitívat, sem negatívat. Jól keresek, de rettentően lehangoló, hogy csinálom a dolgom, ahogy gondolom, ha valami kész munkát lerakok a főnököm elé, akkor persze megköszöni, meg ha valami nagy eredményt érünk el, akkor örül neki, de soha nem ad sem építő jellegű, sem negatív kritikát. Egyszerűen csak telnek a napok én meg dolgozom és egyre kevesebb kedvem van hozzá, mert nem érzem azt, hogy fejlődnék, hogy elismernék a munkám, pedig több ember helyett dolgozom. Úgy érzem ennyire jelentéktelen személy vagyok. Néha már annak is örülnék, ha legalább leszidna.

2017. szept. 20. 19:38
 1/9 anonim ***** válasza:

Na valamit nagyon elszúrunk, akkor szoktak szólni. Néha megdicsérnek, ha volt egy jó gondolatom/ötletem.

De egyébként 4 év alatt egy kezemen meg tudom számolni ezeket.

Nemrég a főnöknek ki kellett tölteni egy kérdőívet rólunk, hogy mennyire van megelégedve velünk. Ő szerencsére többé-kevésbé mindenkivel elégedett 80-90-100%-osan.

2017. szept. 20. 19:44
 2/9 anonim ***** válasza:

Tapasztaltam kérdező " gondját ".

Rohadtul zavaró. De ha valamit rosszul csinálunk, úgy is szólnak.

2017. szept. 20. 20:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Mi mindig. Ha jó azért, ha rossz akkor meg azt mondják el, hol és mit hibáztunk. Velünk szerintem elég világosan beszélnek es sokat segítenek ha kéred. Én szeretem a melomat :D
2017. szept. 21. 09:26
 4/9 anonim ***** válasza:

Ilyet én is tapasztaltam sokszor. Ideális az lenne, ha nem csak olyankor kapna az ember "szidást" ha valamit elront, hanem ha tudatnák vele azt is, hogy mi a jó a munkájában.

Szerintem sok főnök nem mer dicsérni, mert akkor meg fennáll a veszély, hogy te, mint dolgozó úgy érzed: "hm, ha ennyire jó vagyok, igazán kereshetnék többet" - jártam már így is, hogy jól megdicsértek, én meg nem értettem, hogy miért nem emelik meg akkor a fizumat...

Szóval a hallgatás elégedettséget jelent.

Mennyi ideje végzed ezt a munkát?

2017. szept. 21. 13:20
 5/9 A kérdező kommentje:
Kettő éve vagyok itt. Igazából szeretem magát a munkát és a főnökömmel is jól kijövök. Csak próbáltak már átcsábítani máshová és azon a leülésen annyi pozitív/hízelgő dolgot mondtak rám (nyilván nem véletlenül), hogy elgondolkodtam mennyivel jobb lenne, ha ezt egyébként ott, ahol most vagyok is hallanám néha. :)
2017. szept. 21. 15:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Néha kapok visszajelzést, de kifejezetten utálom. Tudom hogy végzem a munkámat, nem kell megmondani – idegesít a dicséret is.

Én adok visszajelzést a beosztottjaimnak, de nem minden nap.

Nem azért nem adok több visszajelzést mert a bérigényüktől tartanék. Egyszerűen akkor tudok véleményt nyilvánítani, ha van. Nem vagyok ott folyamatosan az összes dolgozó mellett így csak később a termelési eredményekből látom, hogy mit teljesítettek, így a napi munkájukról nincs sokszor véleményem.

Sok dolgozó ha 4 hiba után 1 dolgot jól csinál, már elvárja a dicséretet, de nem tudom őszintén megdicsérni ilyen elcseszés ráta mellett. Persze a féléves értékelésnél próbálja az ember kiemelni a pozitívumokat, hogy ne törjük le a munkakedvét. Azt csak nem mondhatom neki, hogy legszívesebben tarkón csapnám egy ásóval.

2017. szept. 21. 17:54
 7/9 Higgany ***** válasza:
Minket csak szidnak. Ha jól csináljuk akkor is.
2017. szept. 22. 21:41
 8/9 anonim ***** válasza:

Van rajta sapka, nincs rajta sapka??

Milyen cigit kértek, füstszűrőset, vagy nélkülit?

" Verjük meg a nyulat ".

Bocs az utolsótól. Ez ugrott be... Hofi Géza mondta valamikor régen.

https://www.youtube.com/watch?v=TcdMAPRdZG4

2017. szept. 23. 09:28
 9/9 Higgany ***** válasza:
Ismerem a viccet :D
2017. szept. 24. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!