Ti kaptok visszajelzést a munkátokra?
Ha igen pozitív vagy negatívat? Ha nem, hogyan hat ez a munka kedvetekre?
Én sosem kapok semmiféle visszajelzést. Sem pozitívat, sem negatívat. Jól keresek, de rettentően lehangoló, hogy csinálom a dolgom, ahogy gondolom, ha valami kész munkát lerakok a főnököm elé, akkor persze megköszöni, meg ha valami nagy eredményt érünk el, akkor örül neki, de soha nem ad sem építő jellegű, sem negatív kritikát. Egyszerűen csak telnek a napok én meg dolgozom és egyre kevesebb kedvem van hozzá, mert nem érzem azt, hogy fejlődnék, hogy elismernék a munkám, pedig több ember helyett dolgozom. Úgy érzem ennyire jelentéktelen személy vagyok. Néha már annak is örülnék, ha legalább leszidna.
Na valamit nagyon elszúrunk, akkor szoktak szólni. Néha megdicsérnek, ha volt egy jó gondolatom/ötletem.
De egyébként 4 év alatt egy kezemen meg tudom számolni ezeket.
Nemrég a főnöknek ki kellett tölteni egy kérdőívet rólunk, hogy mennyire van megelégedve velünk. Ő szerencsére többé-kevésbé mindenkivel elégedett 80-90-100%-osan.
Tapasztaltam kérdező " gondját ".
Rohadtul zavaró. De ha valamit rosszul csinálunk, úgy is szólnak.
Ilyet én is tapasztaltam sokszor. Ideális az lenne, ha nem csak olyankor kapna az ember "szidást" ha valamit elront, hanem ha tudatnák vele azt is, hogy mi a jó a munkájában.
Szerintem sok főnök nem mer dicsérni, mert akkor meg fennáll a veszély, hogy te, mint dolgozó úgy érzed: "hm, ha ennyire jó vagyok, igazán kereshetnék többet" - jártam már így is, hogy jól megdicsértek, én meg nem értettem, hogy miért nem emelik meg akkor a fizumat...
Szóval a hallgatás elégedettséget jelent.
Mennyi ideje végzed ezt a munkát?
Néha kapok visszajelzést, de kifejezetten utálom. Tudom hogy végzem a munkámat, nem kell megmondani – idegesít a dicséret is.
Én adok visszajelzést a beosztottjaimnak, de nem minden nap.
Nem azért nem adok több visszajelzést mert a bérigényüktől tartanék. Egyszerűen akkor tudok véleményt nyilvánítani, ha van. Nem vagyok ott folyamatosan az összes dolgozó mellett így csak később a termelési eredményekből látom, hogy mit teljesítettek, így a napi munkájukról nincs sokszor véleményem.
Sok dolgozó ha 4 hiba után 1 dolgot jól csinál, már elvárja a dicséretet, de nem tudom őszintén megdicsérni ilyen elcseszés ráta mellett. Persze a féléves értékelésnél próbálja az ember kiemelni a pozitívumokat, hogy ne törjük le a munkakedvét. Azt csak nem mondhatom neki, hogy legszívesebben tarkón csapnám egy ásóval.
Van rajta sapka, nincs rajta sapka??
Milyen cigit kértek, füstszűrőset, vagy nélkülit?
" Verjük meg a nyulat ".
Bocs az utolsótól. Ez ugrott be... Hofi Géza mondta valamikor régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!