Ti hogy állnátok neki egy felmondásnak, ha emberileg nagyon jóban vagytok a főnökkel, és nagyon számítanak a munkátokra, de szakmailag nem értetek egyet a cég munkájával?
Figyelt kérdés
Nagyon rosszul érzem magam emiatt, olyan, mintha elárulnám őket, de ez a munka szakmailag egyáltalán nem kielégítő. A főnököm azt gondolja minden rendben, pedig többször átbeszéltük már a dolgokat,de az évek alatt mégsem változott semmi.2017. júl. 14. 21:53
2/4 anonim válasza:
Hivatkozz olyan dologra, ami nem rábeszélésen múlik. Családi ok, haláleset, költözés stb.
3/4 anonim válasza:
Mond meg neki őszintén, hogy számodra nem jelent fejlődést a munkád.
Lehet, hogy tud mást ajánlani, ami már neked is tetszik. Ha meg nem, akkor sajnos elmész onnan.
De attól, mert jóban vagy a főnökkel, nem kötelező olyan helyen dolgoznod, amit nem élvezel. Hiszen csak magadnak ártasz ezzel.
És attól, mert otthagyod az állásod, attól barátok maradhattok a főnökkel. Ha nem kizárólag munkakapcsolat miatt vagytok jóban, akkor nem kellene, hogy változzon egyikőtök megítélése is a másikról.
A munka és a barátság két külön dolog.
4/4 anonim válasza:
Jól megfogalmazta az előző. Ettől függetlenül picit hasonló szituban voltam nemrég. Fölösleges vesződni egy olyan helyen, ahol érzi az ember, hogy nem jól mennek a dolgok, én félretettem azt, hogy kivel vagyok jóban. Ha valami nem jó, akkor fölösleges egymást kínozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!