Hogy lehet az hogy a Lidlbe elvileg szuper a fizu meg a körülmény és nagyon sok embert keresnek és mégse megy senki?
Figyelt kérdés
Ennyire válogatnak vagy valóban nem jelentkezik senki ?
Elgondolkoztam hogy jelentkezek Lidlbe mint bolti dolgozó..Csak ugye nagyon sok betöltetlen állás van náluk és az embernek az jön le hogy akkor mégse olyan jó hely..Egyébként 25 éves vagyok..
2019. máj. 7. 17:02
21/27 anonim válasza:
Így ahogy mondod a Lidli azért fejletteb mint a Penny.
22/27 anonim válasza:
Próbáld ki nyugodtan, még fiatal vagy,ha be jön akkor maradsz ha nem akkor tovább lépsz, próbàlj ki több mindent, most akàrmit meg tudsz tenni, hajrá és kitartás :-)
23/27 A kérdező kommentje:
Végre egy bíztató komment:)
Igazából most már azért 2x is át kell gondolnom mibe ugrok bele mert megmondom az őszintét nem nagyon szeretnék munka nélkül maradni...Régebben a balatoni munka vonzott hogy kipróbáljam,kicsit kiszaladni Pestről már...
2019. máj. 8. 06:11
24/27 anonim válasza:
Nem megy senki? Érdekes, nekem több ismerősöm is jelentkezett, mindegyiket kiszórták, mert nem elég jók. (Ilyenek miatt, hogy pl egyik már elmúlt 40, a másiknak van a karján egy normál méretű tetkó, stb)
25/27 A kérdező kommentje:
Hivatalosan nincs korhatár de egyébként van..Sztem max 30 vagy 35..Érdekes én láttam olyan kasszást akinek az egyik karja full tetkös volt :D
2019. máj. 8. 15:06
26/27 anonim válasza:
Én is nem is egyet... Szerintem olyan nagyon ritkán van hogy kirúgnak valakit, annak nagyon(!) rossznak kell lennie. Manapság örülnek ha jelentkezik egyáltalán valaki.
27/27 A kérdező kommentje:
Régebben meg válogattak,de minden nagy multi..Most meg örülnek ha jelentkezik valaki..
2019. máj. 8. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!