Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy lehet az hogy a Lidlbe...

Hogy lehet az hogy a Lidlbe elvileg szuper a fizu meg a körülmény és nagyon sok embert keresnek és mégse megy senki?

Figyelt kérdés

Ennyire válogatnak vagy valóban nem jelentkezik senki ?

Elgondolkoztam hogy jelentkezek Lidlbe mint bolti dolgozó..Csak ugye nagyon sok betöltetlen állás van náluk és az embernek az jön le hogy akkor mégse olyan jó hely..Egyébként 25 éves vagyok..

2019. máj. 7. 17:02
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Egyik ismerősöm pont a pennyből ment át..de ahogy én látom a Lidl sokkal fejlett mint mondjuk egy Penny...
2019. máj. 7. 17:26
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Még a gyàrak is nagyon vàlogatnak, gondolom ezek még jobban. Valaki nem tetszik nekik be se hivjàk.
2019. máj. 7. 17:27
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy jobban keresnek mint egy kisbolti alkalmazott, viszont gyakorlatilag még fingani sincs idejük.

Nekik kell raktárban pakolászni, árut feltölteni, kasszába rohanni, ha az övét nyitják. És ez körbe egész nap.

2019. máj. 7. 17:37
 14/27 A kérdező kommentje:
Azt tudom én egyszer az Aldiba adtam be de el is utasítottak..
2019. máj. 7. 17:37
 15/27 A kérdező kommentje:
Meg gondolom az árut is nekik kell átvenni.
2019. máj. 7. 17:38
 16/27 anonim válasza:
100%
Nagyon korán mennek dolgozni,jóval elöbb mint a nyitás,rengeteg és megterhelő a munka amit végeznek,családosoknak nem igazán való!Este zárás után takarítással mindennel együtt még legalább 2órát ott vannak...Ezt egy ex ott dolgozótól tudom!Én még mielött ezt az infót tudtam volna jelentkeztem oda,de vissza se jeleztek..
2019. máj. 7. 18:19
 17/27 A kérdező kommentje:

Az lehet hogy este sokáig bent vannak de másnap viszont csak délutára mennek..Egyébként korhatár van náluk ?

Hallottam olyat hogy pl a 40x éveseket nem igazán veszik fel..

2019. máj. 7. 18:22
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Hivatalosan tudtommal nem lehet korhatár, mert az diszkrimináció. Gyakorlatban pofára döntik el, hogy kellesz-e nekik.
2019. máj. 7. 19:02
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Amelyik Lidlbe én szoktam járni ott csak fiatalok dolgoznak és ez nem véletlen. Ahogy már írták lehet, hogy jó a fizu csak cserébe kihajtják a beled..

Kasszában pl ha megfigyelted vásárlóként el se tudsz pakolni, mert olyan gyorsan kell lehúzogatni a termékeket és fizetni hogy levegőt se tudsz venni. Ez biztos sok feszültséget szül az eladó és a vásárló + főnök közt.. Egyszer behívtak interjúra, szerencsére addigra már elhelyezkedtem. Éveken át dolgoztam kereskedelemben, de semmi pénzért nem mennék vissza hiába kerestem többet.

2019. máj. 7. 19:05
 20/27 A kérdező kommentje:
Na igen de gondolom nem egész nap kasszázol,vagyis hogy az nagyon megterhelő lenne..Nyílván aki x éve kereskedelembe dolgozik és ugyan oda megy tovább annak könnyű..De sajnos ötletem sincs hogy a kertészkedést mire cseréljem le...2 éve csinálom de már kezdek beleunni..Plussz a fizu se motivál már.
2019. máj. 7. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!