Hogy lehet az hogy a Lidlbe elvileg szuper a fizu meg a körülmény és nagyon sok embert keresnek és mégse megy senki?
Ennyire válogatnak vagy valóban nem jelentkezik senki ?
Elgondolkoztam hogy jelentkezek Lidlbe mint bolti dolgozó..Csak ugye nagyon sok betöltetlen állás van náluk és az embernek az jön le hogy akkor mégse olyan jó hely..Egyébként 25 éves vagyok..
Lehet, hogy jobban keresnek mint egy kisbolti alkalmazott, viszont gyakorlatilag még fingani sincs idejük.
Nekik kell raktárban pakolászni, árut feltölteni, kasszába rohanni, ha az övét nyitják. És ez körbe egész nap.
Az lehet hogy este sokáig bent vannak de másnap viszont csak délutára mennek..Egyébként korhatár van náluk ?
Hallottam olyat hogy pl a 40x éveseket nem igazán veszik fel..
Amelyik Lidlbe én szoktam járni ott csak fiatalok dolgoznak és ez nem véletlen. Ahogy már írták lehet, hogy jó a fizu csak cserébe kihajtják a beled..
Kasszában pl ha megfigyelted vásárlóként el se tudsz pakolni, mert olyan gyorsan kell lehúzogatni a termékeket és fizetni hogy levegőt se tudsz venni. Ez biztos sok feszültséget szül az eladó és a vásárló + főnök közt.. Egyszer behívtak interjúra, szerencsére addigra már elhelyezkedtem. Éveken át dolgoztam kereskedelemben, de semmi pénzért nem mennék vissza hiába kerestem többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!