Okos vagyok, de nagyon lusta. Milyen munka lenne nekem való?
Okos vagyok (IQ 135+), de nagyon lusta. Felsőfokú végzettségem van ugyan, de semmi sem érdekel igazából, munkám sincs, a szüleim nyakán élek. Van bennem jóság, és szeretnék hasznára lenni a társdalomnak.
Mit csináljak??? Tényleg őszintén vágyom arra, hogy számomra érdekes, izgalmas teületen a munkámmal adni tudjak valamit az embereknek, vagy legalább örömet okozzak. De iszonyú gyorsan megunok mindent, mihelyst megtanultam.
légiforgalmi irányító
de oda nagyon penge emberek kellenek, és ha elbukod a tesztet többé nem jelentkezhetsz
Csinálj egy MBTI személyiségtesztet. Neten találsz. 16 féle személyiségtípus létezik itt. Mindegyikhez javasol néhány hozzáillő foglalkozást. Szerintem ez ad egy kiindulópontot.
Nekem is magas az IQ-m és a fejemben élek, nem szívesen mozdulok ki, mert sok dolog untat. Én az INTP típusba tartozom. Többféle teszt kitöltése után. 90% I.
Nem valami vidám. Elég egyedül vagy a fejedben. De ha megérted, hogy ezt nem betegség, nem lustaság, hanem a személyiségtípusod okozza, elfogadod.
Mindenki számára létezik valami szellemes foglalkozás. Mit csinálsz a szabadidődben, amikor senki nem kötelez semmire, és azt csinálsz, amit akarsz? Válaszd ugyanazt a munkát. Akkor boldog ember leszel. Egy jó tanítónak, tanárnak elméletileg az lett volna a feladata, hogy abba az irányba terelgesse a gyereket, ami az erőssége.
Ha motiválatlan vagy, javaslom az L-Tirozin szedését. Ez egy aminosav. Hozzájárul a fokozott dopamintermelődéshez. Recept nélkül kapható. Nekem bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!