Az unokahúgom felvállalta, hogy leszbikus kapcsolata van. A hír eljutott az én falumba is, onnan tovább a munkahelyemre. Hogyan kéne kezelnem?
Mindenki erről beszél, az emberek vagy sértő, esetleg gúnyos,trágár megjegyzéseket,célzásokat tesznek, vagy tolakodóan faggatóznak,ítélkeznek, egyesek egyenesek számon kérnek.
Mindenkinek a mi családunk a téma, nem tartják tiszteletben hogy még minket is frissen, érzékenyen érint a dolog. Már nincs is kedvem kilépni az utcára, mehvisel ez a "rivaldafény". Fogalmam sincs hogy kellene a legmegfelelőbben kezelni, lerázni se hagyják magukat egykönnyen,ráadásul a munkahelyemen nincs is rá lehetőség hogy csak úgy lelépjek.
Nem kell lelépned a munkádból!! Sokkal egyszerűbb, ha kirúgatod magadat! 😃
Szóval bassz le mindenkit magad körül, fosd telibe a munkát, csessz ki a többiekkel, főleg az ügyfelekkel!
Persze arra figyelj, hogy közvetlen anyagi kárt ne okozz (mert azt neked kell fizetned), és ott kell lenned időben a munkában. Hamar megunnak, és ki leszel rakva.
Jaa, szóval igen. Én amellett vagyok, hogy tűnj onnan! Nem a munkahelyedből, hanem ebből a putri faluból! És keress egy olyan közösséget, ahol nem az az elsődleges téma, hogy ki kivel jött össze, milyen körülmények között, meg hogyan csalta meg, meg mit veszekedtek, meg honnan van gyereke. Basszus. Hogy bírtad eddig egyáltalán? Primitív ösztönlények között...
Nem értem, miért kellene ezt kezelni. Ne halld meg, aztán kész. Én látványosan bedugnék egy fülest és zenét hallgatnék, ha elkezdik a barmságaikat, aztán csak leszoknának róla.
Mondjuk én lehet, hogy egyszer (EGYSZER!!) kifejteném nekik, hogy mennyire proli tahó dolog mások szerelmi/szexuális életében turkálni, aztán kész.
Tényleg érthetetlen nekem, hogy miért kellene d€bilek véleményével foglalkozni.
(Hosszú távon pedig azt tartom megoldásnak, hogy lelépsz Prolifalváról.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!