Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyen a nők miért...

Munkahelyen a nők miért kerülik a nem helyes pasikat de mégis amikor segítségre van szükségük ők hozzuk fordulnak segítségért legelőbb?

Figyelt kérdés
Ilyenkor ha visszautasítjuk őket, nem segítünk milyen következménnyel járhat? El kezdik terjeszteni, hogy milyen bunkók, antiszociálisak vagyunk?
2019. ápr. 15. 14:32
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

20

De ha valaki bunkó veled azzal hadd ne kelljen már egy csapatban dolgozni. Nem érdekel ha nem jövök be amúgy, csak emberhez méltó módon adja tudtomra, ne bunkó paraszt módon.

2019. ápr. 16. 12:55
 22/30 anonim ***** válasza:

Kérdező, ebben az esetben szépen mond meg neki, amikor elkezd szemtelenül viselkedni, hogy szeretnéd, ha finomabb stílusban beszélne Veled, emberi élőlény vagy, ahogy Ő is és nem esik jól, hogy így beszél meg úgy viselkedik.

Nem szabad ezt a munkával összekapcsolni. Ha valami nem munkával kapcsolatos dolog fáj, azt a pillanatban kéne megbeszélni, irodán kívül, amikor csinálja.

Továbbra sem mondhatod azt, hogy Te nem segítesz a szóbanforgú embernek, mert ő fél órával ezelőtt nagyon durva stílusban elzavart Téged, mert egyedül vagy a haverjaival akart lenni a szünetében.

2019. ápr. 16. 13:12
 23/30 A kérdező kommentje:

22

Persze még alázzam is meg magam előtte meg kezdje el azt hiresztelni, hogy egy picsogó kisfiú vagyok. Legjobb akkor éreztetni vele amikor valóban fáj. Amikor szüksége lenne rád. Szabad nem szabad... az emberek egy munkahelyen nem mindig azt teszik ami etikus sajnos. Vannak konfliktusok.

2019. ápr. 16. 13:40
 24/30 anonim ***** válasza:

???

Helyszín - munkahelyi konyha, kolléga kint kávézik.

Én; Cső Lajos, mizu?

Kolléga; Jutka, figyi, a kutyának nincs kedve a társaságodhoz, menj el!

Én; Lajos, kérlek, ne beszélj így velem, nem érdemlem meg ezt a hangnemet. Ha nem szeretnél beszélgetni, finoman is

Kolléga; Ok.

Helyszín - munkahelyi udvar, kolléga kint cigizik egy bandával

Én; Cső Lajos, mizu?

Kolléga; Jutka, figyi, told el a bringát, mi itt beszélgetnénk, ha nem zavarna.

Én; Lajos, kérlek, ne beszélj így velem, nem érdemlem meg ezt a hangnemet. Ha nem szeretnél beszélgetni, finoman is

Kolléga; Ok.

Ebben mi a megalázó? :D

Ezt kommunikációnak hívják. Ha valami nem tetszik egy kolléga viselkedésében azt illik megbeszélni és nem olyan módszerhez folyamodni, hogy Te akkor majd jól nem segítesz neki.

2019. ápr. 16. 14:25
 25/30 anonim ***** válasza:
*finoman is JELEZHETED (bocsi, mind2x lemaradt :D)
2019. ápr. 16. 14:28
 26/30 A kérdező kommentje:

25

Milyen szépen fel tudod vázolni.

Csakhogy fikció és való élet nem kéz a kézben jár.

2019. ápr. 16. 15:52
 27/30 anonim ***** válasza:
Írsz kérlek akkor egy példát, hogy mi az a munkán kívül történő megalázó, ami miatt Te nem vagy hajlandó eztán segíeni? Mit szólnak be? Mi történik? Hátha tudok rá valami megoldást ajánlani.
2019. ápr. 16. 15:55
 28/30 A kérdező kommentje:

27

Nem kell most jaj de milyen rendkívüli dolgokra gondolni. Levegőnek nézés, lerázás, mondandó lehető legrövidebbre fogása, semmi mosoly, szóval olyasmik amik miatt úgy érzed magad mint egy darab szar.

2019. ápr. 16. 18:30
 29/30 anonim ***** válasza:
77%

Ugyanazért, amiért egy nem kellemes külsejű nővel sem bájolognak annyit a férfi munkatársak, mint a szép nőkkel. Utálom ezt a kettős mércét, hogy jaj szegény férfiakkal ki van tolva, de bezzeg a nők! Ne rinyáljál ba..szki. Velem sem beszél mindenki, aki a jó nőkre bukik, lefosom. Ha kell segítség tőle, akkor kérek, ha tőlem kell segítség, segítek. Nyilván máskor meg kerülöm, mint a pestisest, mert baromira utálom az ilyen embereket. Nem akarok én tőle semmit, beszélhetne velem attól még mert nem jövök be neki, de ha nem hát nem. Én sem akarok az ő társaságában létezni, mert gusztustalan. De attól még a kicseszett munkatársam sajnos. Ez van.

Még egyszer, ne rinyálj.

2019. ápr. 17. 19:34
 30/30 A kérdező kommentje:

29

De miért szívnál egy levegőt egy olyan személlyel aki undorodik tőled és folyton csak arra emlékeztet, hogy milyen alacsony rendű vagy hozzá képest. Ez ártalmas szerintem. És ráadásul nem is vagy elítélve, hogy ilyesmiket kibírj.

2019. ápr. 18. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!