Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan vegyünk rá egy kollégán...

Hogyan vegyünk rá egy kollégánkat, hogy néha tisztálkodjon?

Figyelt kérdés

Sajnos van egy munkatársam, aki nap mint nap elviselhetetlen, állott izzadságszagot áraszt magából. Arra gondoltam, hogy írnánk neki egy levelet, vennénk neki egy dezodort mellé.

Ötleteket várnék, hogy fogalmazzam meg a levelet, úgy hogy ne legyen bunkó, de azért vegye a lapot!

2019. ápr. 15. 12:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nálunk egy olyan emberke dolgozott, akinek látszatra 2 kollekció ruhája volt, egy lengébb nyári, egy vastagabb téli, fél évig ugyanabban a ruhában járt. A folyosó túlvégén dolgozott, az irodánkig el sem kellett, hogy jöjjön, már érződött, hogy a közelben járt. Úgy tudom, szóltak neki, de változást nem hozott, csak az mikor lejárt a szerződése és nem hosszabbítóttak neki.
2019. ápr. 15. 17:06
 12/12 anonim ***** válasza:

Azért elgondolkodtam rajta, nem vagyunk-e kollégák, mert nálunk is van egy ilyen 40-es arc. De az embernek tuti van valami beütése. A szakadt nadrágját hónapokig hordta, pedig tudtuk, hogy van neki másik. Minden szemetet gyűjt és viszi haza. És a munkáján is látszik, hogy valami nagyon nem gömbölyű nála, habár hazudni azt nagyon tud, arra van esze.

Hiába beszélt vele a főnök, akkor se fürdik meg mossa a ruháit kellően gyakran. Vagy nem tudom, lehet nem tud mosógépet kezelni, és ezért viszi mindig haza anyukájának vidékre kimosni a cuccait. Mármint ez csak félig vicc, tényleg van róla tudomásunk (attól a kollégától, aki idehozta dolgozni), hogy anyuci életképtelen fiacskája a srác. Valószínűleg még szűz is, és ez se biztos, hogy vicc. (Vannak erre utaló jelek, ahogy reagál, amikor a srácok ugratják.)

Mindenesetre nem tudunk vele mit kezdeni és láthatatlan kondenzcsíkot húz maga után, amerre megy. Pár perccel később is még érezni, hogy ott járt. Már azt csináljuk, hogy hangosan teszünk rá megjegyzéseket, de ez se használ. Most már azon gondolkodom, hogy a parfümömmel fújok rá egyet-kettőt, hátha... Vagy legalább aznapra jobb szagú lesz. XD

2019. ápr. 15. 18:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!