I$TV@N kérdése:
Nem akarom kihasználni a napi fél órás munkahelyi ebádszünetemet. Megtehetem?
Figyelt kérdés
Ezentul ebádszünet nélkül akarok dolgozni mert a köcsög főnököm rámszólt, hogy miért egy órát vagytok távol ebédidőben fél óra helyett.
Dacból éhezni fogok, nem fogok menni kajálni, ottt fogok enni a fürészgép előtt, hadd örüljön a szíve. Megtehetem, vagy arra a fél órára muszáj vagyok falni menni, elhagyva a munkaterületet, köszi a választ.
2019. ápr. 14. 09:40
31/33 anonim válasza:
Minek ebédszünetben zuhanyozni?
32/33 Kései Sirató válasza:
Én sem használom ki, azaz nem élek ezzel a lehetőséggel, ennek az az oka, hogy én 11-kor szoktam reggelizni (megeszek egy szendvicset 5 perc alatt)és én megbeszéltem a főnökömmel, hogy cserébe engedje meg, hogy 10 perccel később érkezzek minden nap és megengedte. Ez a buszközlekedés miatt szükséges, mert nem tudok busszal beérni, kocsim pedig nincsen, biciklivel meg túl nagy a távolság.
33/33 anonim válasza:
Ezt az átöltözést, zuhanyozgatást stb én sem értem. Meló előtt és után szokott az ember átvedleni munkaruhába és vissza, azt is lehetőség szerint fénysebességgel. Ebédidőben erre nincs idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!