Érdemes így maradni egy munkahelyen?
31/N vagyok, egy multinál, irodai munkakör, nem részletezem. Röviden:
2015 nyara óta vagyok itt, szinte folyamatosan benn vagyok, fizu ok.
Viszont ahogy az lenni szokott kb 4szer cserélődött ki körülöttem mindenki. Emiatt is olyan felszínes az egész számomra.
Olyan fura, hogy egy két éve a több száz fős cégben hasonló poziban egyedül már csak én vagyok ennyi ideje.
Másban is voltak hasonló érzések, és emiatt érezte, hogy váltani kellene, vagy emiatt szimplán ne váltsak.
Olyan fura, hogy kövi héten is új kollégák jönnek, nem is fiatalabbak, mint én, sőt...
Légyszíves válaszol magadban a következőkre.
Szereted a munkádat? Gyomorgörccsel mész be dolgozni? Milyen a munkahelyi légkör?
Ha csak az újak zavarnak, csak ezért kilépni..., ha egyébként minden jó. Esetleg ha van előrelépése lehetőség ragad meg. Osztályvezető, csoportvezető, vagy feljebb.
Nem ide tartozik, de melyik munkahely? Jó lenne nekem is már egy irodai munkahely. Privátban kérhetnék tájékoztatást? 40/N
Használd ki, dolgozd be magad, legyél te a régi szaki aki mindenhez ért, aztán nyomulj felelősebb munkakörökbe (figyeld a kilépéseknél mit kire hogyan raknak át) és folyamodj fizetésemelésért...vagy egyszerűen csak élvezd a nélkülözhetetlenség adta biztonságot. Túlélőként emelkedni a megbecsültebb dolgozók listán a legegyszerűbb, könnyebb mint folyton új helyre vándorolni.
Kilépni akkor lépj ki, ha magasabb ambícióid vannak és itt korlátozva vagy az előmeneteledben;
vagy ha megcsömörlöttél és szakmát/életmódot akarsz váltani.
Online életrajzot fenntartani, figyelni a piaci helyzetet és állásajánlatokat, érdeklődni ha olyam nukát lársz ami érdekel, érdemes akkor is ha elégedett vagy amúgy, mindig összejöhet egy szuper ajánlat vagy egy átszervezés, ami miatt dobbantanál.
A képességeid alapján hogy érzed, mire lennél alkalmas? Fejleszted magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!