Nem drasztikusak az ilyen lépések? Tényleg célravezetőek? (Transznem kérdés)
Nem rég olvastam, hogy transznemű nő fellépett a munkáltatójával szemben, mert az nem engedte a női öltözőben öltözni. A pert megnyerte, most már használhatja a női öltözőt, minden szép és jó.
Forrás: [link]
Szerintem ez túl gyors és drasztikus a többi nővel szemben, akik szintén azt az öltözőt használják. El kell fogadniuk, rossz érzések nélkül, hogy olyan előtt vetkőzzenek le, akit korábban férfiként ismertek. Ez szerintem elég kemény. Tudom, hogy nem betegség, tudom, hogy normális jelenség, de ezzel csak azt érték el, hogy egy csomó női dolgozó frusztráltan kezdi a napját. (Persze egyet sem ismerek, de gondolom, hogy nem mindenkinek totál megszokott ez, aki egy gyárban dolgozik) Bevallom én nem szívesen dolgoznék ott így. Szerintem a kedves hölgy, ki újonnan lépett a nők világába, szintén nem örülne, ha csípős fűszerrel adnánk neki olyan ételt, amit először kóstol.
"It's the man's world", bébi.
Génhibas/diszfórias pasi > minden nő aki békében szeretné használni a nőknek kialakitott helyeket.
És nincs női lélek ti degenerált szexisták.
Természetes a mai agybajos világban hogy vki mond vmit és akkor 100 másik alkalmazkodik ahhoz az egyhez. Abszurd.
Az a 100 vagy x nő biztos örülni fog hogy van köztük vki 1 akinek a lába között lóg vmi és úgy mehetnek zuhanyozni.
Gratula az elmebajos bíróságnak is....
Ezt nem szabadna hagyni.
Mi lesz a következő?
Bárki bármilyen állampolgárságot felvehet?
Gyilkosok lehhetnek rendőrök?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!