Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van olyan munkahely ahol 2...

Van olyan munkahely ahol 2 hét munka 2 hét pihenő van?

Figyelt kérdés

Létezik ilyen?

Mik ezek?

Valaki aki így dolgozik, vagy ismerős stb??

#munka #2 hét munka #2 hét pihenő
2019. márc. 20. 09:46
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Bátyám külföldön dolgozni az olajfúróknál. Mivel tengeren vannak így neki 6 hónap munka, és 6 hónap pihenés van.
2019. márc. 20. 09:51
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
javítok: dolgozik
2019. márc. 20. 09:52
 3/9 anonim ***** válasza:
86%

Én olyat ismerek, ahol így váltják magukat a munkanapok.

1. hét: 3 nap munka, 1 nap pihi, 3 nap munka

2. hét: 3 nap pihi, 4 nap munka

3. hét: pihi

4. hét: 4 nap munka, 3 nap pihi

Aztán újra az egész.

2019. márc. 20. 10:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Kamionosok munkanal van ilyen munkarend.
2019. márc. 20. 11:35
 5/9 anonim ***** válasza:

Én 10 éve vidékről felköltöztem Budapestre, ahol sikerült egy olyan munkahelyet találnom, ahol 2 hét munka, két hét pihenő volt a beosztás, ami nagyon megfelelt számomra akkor. A dolog szépséghibája a napi 16 óra munka volt, az utolsó napokat már félholtakként tántorogtuk végig, viszont így 2 hét alatt megkerestem egy egész havi fizut, majd haza tudtam utazni kipihenni a fáradalmakat.

Manapság ami jellemző otthon, az a 4 nap munka 3 pihi, 2 nap munka 2 nap pihi, vagy a 24-48-as beosztás, amire ráfoghatjuk, hogy 1 napot dolgozol 2 szabad, bár ha a ledolgozott óraszámot nézzük, többet nyomsz le így.

Megjártam külföldet, ott a (12 órás) 4/4 és az 5/5- ös beosztások voltak a leginkább kedvemre valóak a hasonló rugalmasságuk miatt.

Sokkal egészségesebbnek éreztem az ilyen beosztást még akár egy heti 5 napos 8 órás melótól is. 2 nap semmire nem elég, rohadt hamar bele lehet fásulni.

Apropó, ha már külföld. Igen, simán meg lehetne csinálni azt is, hogy fél évre kimész, fél évet otthon vagy, esetleg 3 hónap itt 3 ott, és még többet is keresnél, mint ha egész éves állásod lenne Magyarországon

2019. márc. 21. 03:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Kamionsofőr
2019. márc. 25. 21:53
 7/9 A kérdező kommentje:
Mennyi a fizetés?
2019. ápr. 1. 11:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Nővérem 2 hetes váltásban volt háztartás vezető (és ápoló, amikor szükséges volt) Ausztriában. Jól keresett magyarországi viszonylatban, forintban átszámolva nettóban 350ft felett. Aztán alig kellett valamit csinálnia. De ott hagyta a férje miatt, mert túl kevés idő tudtak együtt tölteni.
2019. ápr. 15. 18:53
 9/9 anonim ***** válasza:
350 ft? Mikor volt ez, 80 éve?
2019. ápr. 15. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!