HŐSÉGRIADÓ, MUNKAHELY, van ahol van pihenő?
van ahol ez érvényben van?
pusztán azért kérdezem, mert tegnap rosszul lettem a melegtől
és utána közölte a tirpák főnököm, hogy nem fogok be ülni a klímás helységbe, hanem kinn fogok ülni mert azért lettem rosszul
(WTF. 3 oraja a klímás helységnek a közelébe se jártam)
tehát
kérdésem az lenne,
ha esetleg ő úgy gondolja hogy meg akar szívatni,
akkor meg tehetem, hogy óránként negy órát, húsz percet pihenek?
leszögezném, nincs bajom a munkámmal, a főnökömnek feltűnési bajai vannak..
Hehe. Ki a lőtéri kóbor kutyát érdekel a munkavállaló? Én kamionos vagyok, most itthon, az elmúlt 3 hét alatt kiizzadtam a zsírom, ha hétvégén állni kell, ott döglesz meg a 60 fokos fülkében, nincs hova menni, nincs menekvés, csak döntöd magadba a hideg vizet, sört. Az acél és a beton, aszfalt ontja magából a forróságot. Klímázhatsz, de ahhoz járni kell a motornak, oda az üzemanyag megtakarításod. Leküldenek Dél - Olaszországba, Spanyolországba és elpusztulsz, éjjel is 40 fok van. Jó éjt, pihenj, reggel 4 - kor indulni kell.
Nálunk feloldották a hétvégi kamionstopot a hőségriadó idejére, ez jó, csak azt nem tudják, hogy a kötelező hétvégi "pihenőt" ettől függetlenül mégis meg kell tartani. Hol? A 60 fokos kocsiban.
Egy ideig élő állatot hordtam. Azokat tilos 30 fok feletti raktér hőmérséklet esetén szállítani. Az ember
az más, az bírja.
a kommentekbol leszurve
b*szhatom a jogaim
es a munkaltato is cseszik ra, mert az emberek nagy resze inkabb hallgat mert felti a munkahelyet?
de hat jogom van pihenni nem?!:D
5-ös HakapesziM!
Próbálj beszerezni szivargyújtóról működtethető kis ventilátort. Igaz, csak a meleg levegőt kavarja, de hátha használ valamit.
Most eltérek a tárgytól és "OFF" leszek, csak HakapesziM-tól szeretném kérdezni, hogy egy olyan kamionos, aki sokfelé jár Európában az hány nyelvet beszél? Mert én ismerek egy kamionost az azzal szokott minket (szerintem) lódítani, hogy ő öt nyelven megtanult a kamionozásnak hála.
Például te a magyaron kívül hány nyelvet használsz, vagy ismersz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!