Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az emberekkel való tisztessége...

Az emberekkel való tisztességes beszéd mennyibe kerülne a cégnek? Hogy ne úgy beszéljenek mindenkivel mint a kutyával?

Figyelt kérdés

Erre válaszoljon nekem valaki!

A cégnél szar a bér mert nincs pénz. Oké.

Szarok a körülmények nincs egy normális öltöző se mert az pénz és az nincs. Oké.

Nincs fűtés mert az pénz és az nincs. Oké.

Ezekben változás nem is lesz mert az pénzbe kerülne az meg nincs. Oké.

De az emberekkel való tisztességes beszéd hogy ne úgy szóljanak beszéljenek itt mindenkivel mint a kutyával az nem kerülne semmibe! De akkor miért nem teljesül még ez se?

Mert ez semmibe se kerülne!

2019. márc. 13. 12:30
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

16-os voltam, ezért beszéltem arról, hogy ha MINDENKI megmondaná, nem csak te, nem csak a Józsi, hanem tényleg mindenki egyszerre, hogy ebből elég volt. Miért, mit csinálnak akkor, kirúgnak mindenkit? Ugyan már!

A másik meg, hogy persze, hogy azért mert megtehetik, még nem kéne így beszélni senkivel. Nyilván az ok beljebb van, de azt nem tudhatom, hogy azok az emberek, miért taplók. Biztos nem volt gyerekszobájuk, vagy szar az életük, de ez mindegy is.

Álljatok ki magatokért, lásd a győri Audit, összefogtak a dolgozók, sztrájkoltak és győztek.

2019. márc. 13. 17:42
 22/28 anonim ***** válasza:
21: Látom, te még nem ismered Balázskát.
2019. márc. 13. 17:47
 23/28 A kérdező kommentje:

" ezért beszéltem arról, hogy ha MINDENKI megmondaná, "

ilyen csak a mesében van, ilyen soha nem volt és soha nem lesz, mindenki vagy kussol és marad vagy elhúz máshova de szavát senki fel nem emeli, ki ezért ki azért.

aki elhúz azért nem (mert már minek) aki marad azért nem (mert kirúgják ha megteszi)

2019. márc. 13. 18:31
 24/28 anonim ***** válasza:
Milyen munkahely ez?
2019. márc. 13. 19:54
 25/28 anonim ***** válasza:
Balázska, a megoldás pofonegyszerű. A főnököd ugye egy kemény alkesz, mint azt már elsírtad itt párszor. Minden hó elején dobjátok össze a zsét a kollégákkal, és vegyetek neki valami bazi márkás tömény piát. Onnantól kezdve még köszöntében is ódákat fog zengeni rólatok. :D
2019. márc. 14. 01:35
 26/28 anonim ***** válasza:

Hú, 25-ös, én már látom erre előre a választ :D

"vegyetek neki valami bazi márkás tömény piát."

Szóval hódoljunk be neki... Itassuk (etessük???) mint egy gyereket. Ne legyen elég, hogy úgy bánik velünk, mint a xarral? Aztán tetováltassuk a nevét is a bicepszünkre és csókolgassuk a feliratot a csupasz bőrünkön?

Legyen ő a Fenség és mi az udvari bolondjai? Hát nem!

:D

2019. márc. 14. 05:53
 27/28 anonim ***** válasza:
26: Jogos elképzelés. Mint ahogy kérdeztem már tőle, hogy ha ennyire idegesítik a csókos, kivételezett kollégák, akkor miért nem próbál ő is becsókolni valahogy. Erre írta, hogy azt már nem, inkább a halál, de inkább tűr tovább. :)
2019. márc. 14. 12:57
 28/28 anonim ***** válasza:
Igen 27, én már csak imitálom őt; egyet nem érthetek vele. Ahogy több másik kérdésnél is jeleztem, "Megszoksz vagy megszöksz". Sajnos attól tényleg nem javul a helyzete, ha nem tudja megszokni, de felmondani se szeretne. Mi itt GYIK-n keresztül nem tudjuk megoldani a problémáját.
2019. márc. 14. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!