Az emberekkel való tisztességes beszéd mennyibe kerülne a cégnek? Hogy ne úgy beszéljenek mindenkivel mint a kutyával?
Erre válaszoljon nekem valaki!
A cégnél szar a bér mert nincs pénz. Oké.
Szarok a körülmények nincs egy normális öltöző se mert az pénz és az nincs. Oké.
Nincs fűtés mert az pénz és az nincs. Oké.
Ezekben változás nem is lesz mert az pénzbe kerülne az meg nincs. Oké.
De az emberekkel való tisztességes beszéd hogy ne úgy szóljanak beszéljenek itt mindenkivel mint a kutyával az nem kerülne semmibe! De akkor miért nem teljesül még ez se?
Mert ez semmibe se kerülne!
16-os voltam, ezért beszéltem arról, hogy ha MINDENKI megmondaná, nem csak te, nem csak a Józsi, hanem tényleg mindenki egyszerre, hogy ebből elég volt. Miért, mit csinálnak akkor, kirúgnak mindenkit? Ugyan már!
A másik meg, hogy persze, hogy azért mert megtehetik, még nem kéne így beszélni senkivel. Nyilván az ok beljebb van, de azt nem tudhatom, hogy azok az emberek, miért taplók. Biztos nem volt gyerekszobájuk, vagy szar az életük, de ez mindegy is.
Álljatok ki magatokért, lásd a győri Audit, összefogtak a dolgozók, sztrájkoltak és győztek.
" ezért beszéltem arról, hogy ha MINDENKI megmondaná, "
ilyen csak a mesében van, ilyen soha nem volt és soha nem lesz, mindenki vagy kussol és marad vagy elhúz máshova de szavát senki fel nem emeli, ki ezért ki azért.
aki elhúz azért nem (mert már minek) aki marad azért nem (mert kirúgják ha megteszi)
Hú, 25-ös, én már látom erre előre a választ :D
"vegyetek neki valami bazi márkás tömény piát."
Szóval hódoljunk be neki... Itassuk (etessük???) mint egy gyereket. Ne legyen elég, hogy úgy bánik velünk, mint a xarral? Aztán tetováltassuk a nevét is a bicepszünkre és csókolgassuk a feliratot a csupasz bőrünkön?
Legyen ő a Fenség és mi az udvari bolondjai? Hát nem!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!