Miért ilyen nehéz felmondani? Hogy csináljam? Mire figyeljek?
Hiába olvasgatok és kérdezősködök nem tudom még mindig, hogyan kell. Nagyon nehéz. És igen igen helyette semmi.
De nem bírom a stresszt és az ideget.
Azért ez hozzátartozik.
Ilyen állapotban vagyok.
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__9768449..
Fiatalkori demencia?
Amúgy nem nehéz felmondani, megírod egy papíron hogy mai naptól kérvényezed a felmondást, dátumozod, aláírod, beadod a főnöknek, ennyi.
Én az előző helyemen odamentem a közvetlen felettesemhez és szóltam neki hogy fel szeretnék mondani. Ő továbbította ezt a Managernek, HR-nek, stb.
Ezt tudom javasolni. Szólj a közvetlen felettesnek, hogy felmondanál és ő elmondja, hogy ez elég szóban, esetleg írásban kell, kihez fordulj.
Ne görcsölj rajta, ha valami, nem a felmondás az, amitől rettegni kell :)
Utolsóhoz annyit tennék hozzá, ha van rá lehetőséged, állítsd be, hogy érkezzen egy email Neked, amikor elolvasta.
Ugyanis, akármi van, ha Neked ott van a kis automatikus üzenet, hogy ő azt megnyitotta, nem tudja letagadni; nem mondhatja, hogy neki semmi sem érkezett.
Én simán közöltem szóban (első körben mindenképp így akartam).
Szegényt hidegzuhanyként érte.
Aztán szólt a HR-nek és segítettek mindenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!